Selamlar, yaz yaklaşıyor ve bilgisayarımın termal macunu neredeyse bitti ısınmalar fazla olduğu için FPS düşüşü yaşıyorum 100 TL'yi geçmeyen kaliteli fiyat performans bir termal macun arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
En ucuz Cooler Master MasterGel Pro MGY-ZOSG-N15M-R2 Termal Macun fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master MasterGel Pro MGY-ZOSG-N15M-R2 Termal Macun özelliklerini incele, 322,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
İşlemcim FX 8300. Soğutucum da 75 liralık basit bir soğutucu. Bugün Arctic-MX-4 siparişim geldi ve hemen uyguladım. satın aldığım satıcı. Ürün yorumlarına bakınca sahte geleceğini düşündüm ama orijinal geldi. Normalde boşta 45 derecede çalışan işlemcim şu an boşta 26 derece ve CPU fanı sadece...
İşlemcim FX 8300. Soğutucum da 75 liralık basit bir soğutucu. Bugün Arctic-MX-4 siparişim geldi ve hemen uyguladım. satın aldığım satıcı. Ürün yorumlarına bakınca sahte geleceğini düşündüm ama orijinal geldi. Normalde boşta 45 derecede çalışan işlemcim şu an boşta 26 derece ve CPU fanı sadece...