Fiyat takibi için site veya program önerisi?

Almak istediğimiz herhangi bir ürünün sitelerdeki fiyatını takip eden bir program veya Chrome ekletisi var mı? Hani fiyatı düştüğünde otomatik mail atacak falan.

Python dilinde bunlar yapılabiliyor eğer biraz yapabilirseniz internetten yapamazsanız fakat erişiminiz varsa chat GPT'ye yaptırabilirsiniz.

Bildirimlerin açık mı? Takip ettiğim her ürünün fiyat değişimini günde iki kere bildiriyor.
Telefon uygulamasından mı takip ediyorsunuz, bende o yüklü değildi. (Telin interneti sürekli açık değilde bende) Email olarak bakıyorum, o anlamda dedim.Bir de tüm satıcıları kapsamıyor sanırım, Amazon.com.tr üzerindeki Amazon.de satıcısının ürünlerini göstermiyor. Özellikle orasını takip ediyorumda.

Şu anda müsait olsam böyle bir kod yazabilirdim fakat ne yazık ki şu anda biraz meşgulüm.
Uygun bir zamanında bu tarzda bir uygulama yazıp sitede paylaşabilirsiniz aslında. Bir çok kişiyede faydası dokunur. Temel mantığı, yazılan ürünü otomatik olarak ekli tüm pazarlarda tarayıp en düşükten en yükseğe fiyat çıkarmalı. Ek pazar ekleyip kaldırabilmeyiz. Fiyatı takip edebilmeli, azalışlarda ilgili mail gönderebilmeli. Aslında bu alanda iyiyseniz daha özellikli bir şey yazıp play storedede cüzi bir fiyata satabilirsiniz falan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı