byiyuel Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 441 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #11 Beypazarı Maden Suyu dedi: Yeni konu açsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Açamıyorum belli bir süresi var.
Beypazarı Maden Suyu dedi: Yeni konu açsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Açamıyorum belli bir süresi var.
Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 3 Ekim 2020 #12 joji dedi: Emek hırsızları. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Adi şer***ler. Genişletmek için tıkla... Ne dersek diyelim soruşturma var ama sadece IBAN bir de bir adet numara ile nereye kadar gider bilmiyorum
joji dedi: Emek hırsızları. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Adi şer***ler. Genişletmek için tıkla... Ne dersek diyelim soruşturma var ama sadece IBAN bir de bir adet numara ile nereye kadar gider bilmiyorum
PCyber Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 530 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Üniversitesi 3 Ekim 2020 #13 byiyuel dedi: Peki 4.5K ya sistem önerir misiniz.(Hazır olsa daha iyi olur.) Genişletmek için tıkla... 1650 Super Bütçenizi biraz aşıyor ama gayet yeterli. İlerleyen günlerde RAM eklemesi ve Anakart yükseltmesi yapabilirsiniz. Kasa falan leşmiş şimdi farkettim
byiyuel dedi: Peki 4.5K ya sistem önerir misiniz.(Hazır olsa daha iyi olur.) Genişletmek için tıkla... 1650 Super Bütçenizi biraz aşıyor ama gayet yeterli. İlerleyen günlerde RAM eklemesi ve Anakart yükseltmesi yapabilirsiniz. Kasa falan leşmiş şimdi farkettim