Başlıkta belirttiğim gibi fiziğimi geliştirmek istiyorum. Benim vücut aşırı orantısız, dik yürüyemiyorum mesela yani kastılı olarak yürüyebilirim ama işte alışkanlık olmuş yürüyüşüm de zaten garip. Boyum 1.86 kilom 96 kollarımı şişirip karında baklavaları çıkarıp sırtta da kanat çıkarmak istiyorum fit ve atletik olmak istiyorum. Bunun için evde kendim egzersiz yapmak istedim ama 5 şınavı zar zor yaptım yaş 18.
Fitness'a yazılmam lazım galiba peki neler çalışmam lazım? Gerçekten kafaya koydum yapmak istiyorum. Ya da orada spor hocasına durumu nasıl izah edebilirm hani yaşım 18 olduğu için bazıları kaale almıyor. Kafasına göre sırf çalıştırmak için çalıştırıyorlar. Hani onlara ne desem daha doğru olur beni bu istediklerime göre çalıştırırlar veya evde çalışsam yapabileceğim bir şeyler var mı? Mezuniyete 2 ay kaldı hem fiziğim ona yetişsin en azından güzel bir görüntü olsun istiyorum. Hem de ilerleyen süreçlerde artık kaç ay sürerse sürsün bu fiziğe gelmek istiyorum.
Hocam yanlış anlama da seni bu istediklerine göre çalıştırsınlar durumu diye bir şey yok. Sen diğerlerine göre farklı değilsin, vücudun da farklı değil. Bu dediklerini hızlıca yapabileceğini düşünüyorsun muhtemelen ama asla dediğin kadar hop oldu bitti gibi bir durum yok. Bugün spora başlasan senin dediklerinin olmasını bırak vücudunun şekle girmesi bile anca 6-7 ay alır. Ben aktif olarak 6 yıldır spor yapıyorum naturel bir şekilde. Kolları şişirip karında baklavalar, sırtta kanat çıkarmak 3 yılımı aldı haberin olsunBaşlıkta belirttiğim gibi fiziğimi geliştirmek istiyorum. Benim vücut aşırı orantısız, dik yürüyemiyorum mesela yani kastılı olarak yürüyebilirim ama işte alışkanlık olmuş yürüyüşüm de zaten garip. Boyum 1.86 kilom 96 kollarımı şişirip karında baklavaları çıkarıp sırtta da kanat çıkarmak istiyorum fit ve atletik olmak istiyorum. Bunun için evde kendim egzersiz yapmak istedim ama 5 şınavı zar zor yaptım yaş 18.
Fitness'a yazılmam lazım galiba peki neler çalışmam lazım? Gerçekten kafaya koydum yapmak istiyorum. Ya da orada spor hocasına durumu nasıl izah edebilirm hani yaşım 18 olduğu için bazıları kaale almıyor. Kafasına göre sırf çalıştırmak için çalıştırıyorlar. Hani onlara ne desem daha doğru olur beni bu istediklerime göre çalıştırırlar veya evde çalışsam yapabileceğim bir şeyler var mı? Mezuniyete 2 ay kaldı hem fiziğim ona yetişsin en azından güzel bir görüntü olsun istiyorum. Hem de ilerleyen süreçlerde artık kaç ay sürerse sürsün bu fiziğe gelmek istiyorum.
Hocam yanlış anlama da seni bu istediklerine göre çalıştırsınlar durumu diye bir şey yok. Sen diğerlerine göre farklı değilsin, vücudun da farklı değil. Bu dediklerini hızlıca yapabileceğini düşünüyorsun muhtemelen ama asla dediğin kadar hop oldu bitti gibi bir durum yok. Bugün spora başlasan senin dediklerinin olmasını bırak vücudunun şekle girmesi bile anca 6-7 ay alır. Ben aktif olarak 6 yıldır spor yapıyorum naturel bir şekilde. Kolları şişirip karında baklavalar, sırtta kanat çıkarmak 3 yılımı aldı haberin olsun
Başlıkta belirttiğim gibi fiziğimi geliştirmek istiyorum. Benim vücut aşırı orantısız, dik yürüyemiyorum mesela yani kastılı olarak yürüyebilirim ama işte alışkanlık olmuş yürüyüşüm de zaten garip. Boyum 1.86 kilom 96 kollarımı şişirip karında baklavaları çıkarıp sırtta da kanat çıkarmak istiyorum fit ve atletik olmak istiyorum. Bunun için evde kendim egzersiz yapmak istedim ama 5 şınavı zar zor yaptım yaş 18.
Salonuda balkona katalım mı? 2 ayda bahsettiklerinin hiçbirini yapamazsın zaman çaba ve sabır gerekiyor salona yazılsan daha hızlı ve iyi gelişirsin evde yapmak istiyorum diyorsan dambıl alır kendi denersin gelişmen daha hızlı sürer. Kale almama mevzusunu ilk defa senden duyuyorum yaşı küçük olanlarla daha fazla ilgileniyorlar utanman veya korkmanı gerektirecek bir durumda yok. Ama gerçekten yapmak istiyor musun genelde herkes aynısını söyler 1 ay sonra
Bol bol kardiyo yapmanı öneririm.Başlıkta belirttiğim gibi fiziğimi geliştirmek istiyorum. Benim vücut aşırı orantısız, dik yürüyemiyorum mesela yani kastılı olarak yürüyebilirim ama işte alışkanlık olmuş yürüyüşüm de zaten garip. Boyum 1.86 kilom 96 kollarımı şişirip karında baklavaları çıkarıp sırtta da kanat çıkarmak istiyorum fit ve atletik olmak istiyorum. Bunun için evde kendim egzersiz yapmak istedim ama 5 şınavı zar zor yaptım yaş 18.
Hocam yanlış anlama da seni bu istediklerine göre çalıştırsınlar durumu diye bir şey yok. Sen diğerlerine göre farklı değilsin, vücudun da farklı değil. Bu dediklerini hızlıca yapabileceğini düşünüyorsun muhtemelen ama asla dediğin kadar hop oldu bitti gibi bir durum yok. Bugün spora başlasan senin dediklerinin olmasını bırak vücudunun şekle girmesi bile anca 6-7 ay alır. Ben aktif olarak 6 yıldır spor yapıyorum naturel bir şekilde. Kolları şişirip karında baklavalar, sırtta kanat çıkarmak 3 yılımı aldı haberin olsun
Senin isteklerine göre çalıştırsınlar durumunu geçmelisin başta, her yeni başlayan gibi seninde ilk başta full body antrenmanlarından başlaman lazım. Zaten gideceğin herhangi bir salondaki spor hocası da öyle yaptırır. Boyuna göre kilon fazla, full body ile birlikte kardiyo da yapman lazım bol bol. 2 ay içinde de yapabileceğin en mantıklı şey bol bol kardiyo yapmak olur, en azından yakabildiğin kadar yağ yakarsın.
"2-3 ayda şöyle olayım ben ya" diye başlayan hiç kimse fiziğini geliştiremez. Birincisi herkesin metabolizması ve genetiği farklı, kimisi kolay yağ yakar kimisi uzun uğraşlar sonucu bile az yakar. İkincisi ise zaten ilk 1-2 ay hareketleri ve beslenmeyi öğrenmekle geçiyor.
Önemli olan disiplin ve sürece güvenmek. Ne kadar ayda olur bunu kimse bilemez ama doğru bir biçimde yaparsan istediğin hale gelirsin.
Ekstra olarak yukarıdaki arkadaşlar belirtmiş fakat ben yine de açıklayayım. Yağ yakınca vücut hatların ve yüzün daha belirgin hale geleceği için cidden değişime uğrarsın bu doğru, fakat 2 ayda kazanabileceğin kas kütlesi çok kısıtlı. Yağlarını yaktıktan sonra kas yapıp şekillenmek için ona özel bir diyet/antrenman uygularsın.
Salonuda balkona katalım mı? 2 ayda bahsettiklerinin hiçbirini yapamazsın zaman çaba ve sabır gerekiyor salona yazılsan daha hızlı ve iyi gelişirsin evde yapmak istiyorum diyorsan dambıl alır kendi denersin gelişmen daha hızlı sürer. Kale almama mevzusunu ilk defa senden duyuyorum yaşı küçük olanlarla daha fazla ilgileniyorlar utanman veya korkmanı gerektirecek bir durumda yok. Ama gerçekten yapmak istiyor musun genelde herkes aynısını söyler 1 ay sonra bırakır.
16 y. O. Veletler çok değiştirdi artık milletin fizik algısnı.
2 ayda anca hareketleri yapmayı öğrenirsin.