Asil_X Picopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 341 Yer Earth Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #1 Yaşım 13. boyum 1 50 kilo 44. fazla kaslı veya güçlü değilim. Yağlıyım. Nasıl yağ yakıcağım? Daha küçüksün demeyin. Yakışıklıyım ama fiziğim kötü. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2023
Yaşım 13. boyum 1 50 kilo 44. fazla kaslı veya güçlü değilim. Yağlıyım. Nasıl yağ yakıcağım? Daha küçüksün demeyin. Yakışıklıyım ama fiziğim kötü.
5 531337 Hectopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 2.862 Çözümler 2 15 Aralık 2023 #2 Asil_X dedi: Yaşım 13. boyum 1 50 kilo 44. fazla kaslı veya güçlü değilim. Yağlıyım. Nasıl yağ yakıcağım? Daha küçüksün demeyin. Yakışıklıyım ama fiziğim kötü. Genişletmek için tıkla... Yakışıklılık ile fitnessin bağını kuramadım, evde vücut ağırlığın ile antremanlar yapabilirsin, ege fitness antremanlarına bak, yağ yakman için kalori açığı vermen gerek, büyük ihtimal skinny fatsindir kilon çok az çünkü.
Asil_X dedi: Yaşım 13. boyum 1 50 kilo 44. fazla kaslı veya güçlü değilim. Yağlıyım. Nasıl yağ yakıcağım? Daha küçüksün demeyin. Yakışıklıyım ama fiziğim kötü. Genişletmek için tıkla... Yakışıklılık ile fitnessin bağını kuramadım, evde vücut ağırlığın ile antremanlar yapabilirsin, ege fitness antremanlarına bak, yağ yakman için kalori açığı vermen gerek, büyük ihtimal skinny fatsindir kilon çok az çünkü.
Asil_X Picopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 341 Yer Earth Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #3 Biraz cahilim de skinny fast ne? Bu arada birşey yapmayarak sadece 2 öğün ve az yiyerek istemeden 1 2 kilo verdim.@efe1408
Biraz cahilim de skinny fast ne? Bu arada birşey yapmayarak sadece 2 öğün ve az yiyerek istemeden 1 2 kilo verdim.@efe1408
5 531337 Hectopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 2.862 Çözümler 2 15 Aralık 2023 #4 Asil_X dedi: Biraz cahilim de skinny fast ne? Bu arada birşey yapmayarak sadece 2 öğün ve az yiyerek istemeden 1 2 kilo verdim.@efe1408 Genişletmek için tıkla... Kilon zaten az kilo verip ne yapacaksın?
Asil_X dedi: Biraz cahilim de skinny fast ne? Bu arada birşey yapmayarak sadece 2 öğün ve az yiyerek istemeden 1 2 kilo verdim.@efe1408 Genişletmek için tıkla... Kilon zaten az kilo verip ne yapacaksın?
Asil_X Picopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 341 Yer Earth Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #5 Ama hala çok kilolu duruyorum. Yağ mı yakmalıyım?
5 531337 Hectopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 2.862 Çözümler 2 15 Aralık 2023 #6 Asil_X dedi: Biraz cahilim de skinny fast ne? Bu arada birşey yapmayarak sadece 2 öğün ve az yiyerek istemeden 1 2 kilo verdim.@efe1408 Genişletmek için tıkla... Skinny fat zayıf kas kütlesi az ama yağlı olan kişilere deniliyor, bildiğim kadarıyla kilo alıp kas çalışman gerek. @cinar_yasarrr @Aras the Great
Asil_X dedi: Biraz cahilim de skinny fast ne? Bu arada birşey yapmayarak sadece 2 öğün ve az yiyerek istemeden 1 2 kilo verdim.@efe1408 Genişletmek için tıkla... Skinny fat zayıf kas kütlesi az ama yağlı olan kişilere deniliyor, bildiğim kadarıyla kilo alıp kas çalışman gerek. @cinar_yasarrr @Aras the Great
Asil_X Picopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 341 Yer Earth Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #7 Teşekkür ederim.
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.951 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Aralık 2023 #8 Kilon düşük, yağ yakarsan daha da düşecek ve bu sağlıklı değil. Önce spor yaparak kilo almalısın ve ondan sonra yağ yakmalısın.
Kilon düşük, yağ yakarsan daha da düşecek ve bu sağlıklı değil. Önce spor yaparak kilo almalısın ve ondan sonra yağ yakmalısın.
Asil_X Picopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 341 Yer Earth Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #9 Nasıl spor yaparım? cinar_yasarrr dedi: Kilon düşük, yağ yakarsan daha da düşecek ve bu sağlıklı değil. Önce spor yaparak kilo almalısın ve ondan sonra yağ yakmalısın. Genişletmek için tıkla...
Nasıl spor yaparım? cinar_yasarrr dedi: Kilon düşük, yağ yakarsan daha da düşecek ve bu sağlıklı değil. Önce spor yaparak kilo almalısın ve ondan sonra yağ yakmalısın. Genişletmek için tıkla...
5 531337 Hectopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 2.862 Çözümler 2 15 Aralık 2023 #10 Asil_X dedi: Nasıl spor yaparım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu tarz vücut ağırlığınla olan antremanları izle, seneyede dambıl falan alır çalışırsın yada spor salonuna vs yazılırsın.
Asil_X dedi: Nasıl spor yaparım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu tarz vücut ağırlığınla olan antremanları izle, seneyede dambıl falan alır çalışırsın yada spor salonuna vs yazılırsın.