Fizik de fizik finito kanalı ile yazılıya hazırlandım hem TYT hem de AYT sorulacaktı ve 15 aldım. Diğeri için elbette YouTube hocası değiştirmem lazım. Sizce VIP fizik mi? Altuğ güneş mi? Özcan aykın mı?
Not: Fizik finito un görsel şölenine aldanmayın kalırsınız benim gibi.
Hocam fizikte zorlanıyorsanız ve anlamak güç geliyorsa VİP fizik detaylı ve uzun anlatımından dolayı size öğretici olabilir ancak fizik size biyoloji ve kimyadan farklı gelmiyorsa Özcan Aykın basın geçin.
İşte dediğim gibi fizik finito izledim anlamış gibiydim fakat sınavda olmadı bana cidden öğretecek biri lazım YouTube'da yani altuğ güneş çok öneriyorlar Özcan aykın da öyle VIP de temeli olmayan izlesin diyorlar yani öyle konu açtım ama sanırım 3'ünü de bir konuda birkaç video izleyip beğendiğimle diğer videolarda devam edeceğim gibi.
İşte dediğim gibi fizik finito izledim anlamış gibiydim fakat sınavda olmadı bana cidden öğretecek biri lazım YouTube'da yani altuğ güneş çok öneriyorlar Özcan aykın da öyle VIP de temeli olmayan izlesin diyorlar yani öyle konu açtım ama sanırım 3'ünü de bir konuda birkaç video izleyip beğendiğimle diğer videolarda devam edeceğim gibi.
Hocam fizik zaten izlenilerek yapılamaz. Aynı durumu sınava girmeden önce çözdüyseniz testlerde de yaşamışsınızdır. VİP Fizik'ten izleyin sonra da bol soru çözümü yapın.