Fizik bölümündeyken yeniden YKS'ye hazırlanıp bilgisayar mühendisliğine yerleşmek

emrecanakisik

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Processor: AMD Ryzen 5 2600
Graphics Card: Radeon RX5700XT 8GB
Motherboard: Gigabyte B450 Aorus M
RAM: Adata XPG Gammix 8*4GB 3000Mhz
Herkese merhaba, şu an halı hazırda fizik bölümündeyim ve bu bölümün pek benlik olmadığına karar verdim ve yeniden YKS'ye hazırlanmayı düşünüyorum. Sorularım ise şunlar:
-Şu an fizik okuduğum için YKS'ye yeniden girip tercihlerde bilgisayar mühendisliği tercih edebilir miyim? Herhangi bir engel var mı?
-Gördüğüm kadarıyla bilgisayar mühendisliği bölümlerinde de fizik 1 dersi var. Fizik bölümünde şu an görmüş olduğum fizik 1 dersini o bölüme yerleştiğimde saydırabilir miyim?

Bu bölüme finallere kadar devam etmeyi düşünüyorum. Özellikle 2. sorumdan ötürü fizik 1 dersini vermek istiyorum.

OBP çok sıkıntı yaratır hocam. Sağlam çalışmak gerekir. Çünkü sizi çok geriye atacaktır. Ders konusunu bilmiyorum. İyi günler.

Dersinin sayılıp sayılmayacağına kurul toplanır ve içeriğine göre karar verir. İçeriği yüksek oranda aynıysa genelde sayarlar.

Herhangi bir engel yok, OBP kesilir hemen ardındaki sene yerleşiyorsan.

Cevabın için teşekkür ederim. Fizikçiler genellikle serway kitabı üzerinden gidiyorlar, umarım o zaman bir sorun yaşamam.

Cevabın için teşekkür ederim. Fizikçiler genellikle serway kitabı üzerinden gidiyorlar, umarım o zaman bir sorun yaşamam.

Yatay geçiş yapabilirsin fakat bilgisayar mühendisliğinde ne okuyacağın da değişir. Yazılım mı web tasarım mı App tasarım mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…