J Jafline Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #1 Benim ortalamam 69 9.sinifim fizikten kaldım ama diğer derslerden geçtim şimdi ne olacak belge alabilirmiyim yoksa geçmem için bir tavsiyeniz var mı?
Benim ortalamam 69 9.sinifim fizikten kaldım ama diğer derslerden geçtim şimdi ne olacak belge alabilirmiyim yoksa geçmem için bir tavsiyeniz var mı?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.163 Makaleler 3 Çözümler 194 6 Ocak 2023 #2 Belge alamazsın. Onun dışında bir sorun yok.
Arel1 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 3.477 Çözümler 2 6 Ocak 2023 #3 Yanlış bilgi Dersten sorumlu oldun sadece, endişelenme. Bir sonraki sene fizik dersinden sorumluluk sınavına giriceksin.
Dersten sorumlu oldun sadece, endişelenme. Bir sonraki sene fizik dersinden sorumluluk sınavına giriceksin.
J Jafline Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #4 ItsAllGoodman dedi: Belge alamazsın. Onun dışında bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Peki ödev falan alsam gecebiliyor muyum?
ItsAllGoodman dedi: Belge alamazsın. Onun dışında bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Peki ödev falan alsam gecebiliyor muyum?
ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 6 Ocak 2023 #5 Arel1 dedi: Dersten sorumlu oldun sadece, endişelenme. Bir sonraki sene fizik dersinden sorumluluk sınavına giriceksin. Genişletmek için tıkla... Ortalaması 50'nin üstünde ve edebiyattan geçmiş sadece 1 tane dersten kalıyor. Sorumluluk sınavına falan girmez.
Arel1 dedi: Dersten sorumlu oldun sadece, endişelenme. Bir sonraki sene fizik dersinden sorumluluk sınavına giriceksin. Genişletmek için tıkla... Ortalaması 50'nin üstünde ve edebiyattan geçmiş sadece 1 tane dersten kalıyor. Sorumluluk sınavına falan girmez.
J Jafline Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #6 ZesuN dedi: Ortalaması 50'nin üstünde ve edebiyattan geçmiş sadece 1 tane dersten kalıyor. Sorumluluk sınavına falan girmez. Genişletmek için tıkla... Belge alabilir miyim peki? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2023
ZesuN dedi: Ortalaması 50'nin üstünde ve edebiyattan geçmiş sadece 1 tane dersten kalıyor. Sorumluluk sınavına falan girmez. Genişletmek için tıkla... Belge alabilir miyim peki?
5 554130 Decipat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 1.764 Çözümler 5 6 Ocak 2023 #7 Jafline dedi: Benim ortalamam 69 9.sinifim fizikten kaldım ama diğer derslerden geçtim şimdi ne olacak belge alabilirmiyim yoksa geçmem için bir tavsiyeniz var mı? Genişletmek için tıkla... Hocanızla konuşun, ödev falan yapıp getirin belki sözlü notunuzu yükseltebilir. Ben matematik için öyle yapacağım mesela. MEB'in dağıttığı çalışma kitabını çözüp götüreceğim hocaya.
Jafline dedi: Benim ortalamam 69 9.sinifim fizikten kaldım ama diğer derslerden geçtim şimdi ne olacak belge alabilirmiyim yoksa geçmem için bir tavsiyeniz var mı? Genişletmek için tıkla... Hocanızla konuşun, ödev falan yapıp getirin belki sözlü notunuzu yükseltebilir. Ben matematik için öyle yapacağım mesela. MEB'in dağıttığı çalışma kitabını çözüp götüreceğim hocaya.
ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 6 Ocak 2023 #8 Jafline dedi: Belge alabilir miyim peki? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam.
Arel1 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 3.477 Çözümler 2 6 Ocak 2023 #9 ZesuN dedi: Ortalaması 50'nin üstünde ve edebiyattan geçmiş sadece 1 tane dersten kalıyor. Sorumluluk sınavına falan girmez. Genişletmek için tıkla... Bir arkdaşım fizik dersinden sorumluluk sınavına girmişti. Böyle bir durum olduğunu bilniyordum.
ZesuN dedi: Ortalaması 50'nin üstünde ve edebiyattan geçmiş sadece 1 tane dersten kalıyor. Sorumluluk sınavına falan girmez. Genişletmek için tıkla... Bir arkdaşım fizik dersinden sorumluluk sınavına girmişti. Böyle bir durum olduğunu bilniyordum.
5 554130 Decipat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 1.764 Çözümler 5 6 Ocak 2023 #10 Arel1 dedi: Bir arkdaşım fizik dersinden sorumluluk sınavına girmişti. Böyle bir durum olduğunu bilniyordum. Genişletmek için tıkla... Hangi okul hocam o? Fizik dersinden sorumluluğa girildiğini ilk defa duydum.
Arel1 dedi: Bir arkdaşım fizik dersinden sorumluluk sınavına girmişti. Böyle bir durum olduğunu bilniyordum. Genişletmek için tıkla... Hangi okul hocam o? Fizik dersinden sorumluluğa girildiğini ilk defa duydum.