Arel1 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 3.477 Çözümler 2 6 Ocak 2023 #11 554130 dedi: Hangi okul hocam o? Fizik dersinden sorumluluğa girildiğini ilk defa duydum. Genişletmek için tıkla... Gözümün önünde oldu ya. Okul adı vermiyimde.
554130 dedi: Hangi okul hocam o? Fizik dersinden sorumluluğa girildiğini ilk defa duydum. Genişletmek için tıkla... Gözümün önünde oldu ya. Okul adı vermiyimde.
J Jafline Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #12 Arel1 dedi: Bir arkadaşım fizik dersinden sorumluluk sınavına girmişti. Böyle bir durum olduğunu bilniyordum. Genişletmek için tıkla... Edebiyattan kalınca ve başka dersten kalınca sorumluluğa giriliyor diye biliyorum.
Arel1 dedi: Bir arkadaşım fizik dersinden sorumluluk sınavına girmişti. Böyle bir durum olduğunu bilniyordum. Genişletmek için tıkla... Edebiyattan kalınca ve başka dersten kalınca sorumluluğa giriliyor diye biliyorum.
ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 6 Ocak 2023 #13 Arel1 dedi: Gözümün önünde oldu ya. Okul adı ver miyimde. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın edebiyattan kalmış veya ortalaması 50'nin altında olabilir mi?
Arel1 dedi: Gözümün önünde oldu ya. Okul adı ver miyimde. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın edebiyattan kalmış veya ortalaması 50'nin altında olabilir mi?
Arel1 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 3.477 Çözümler 2 6 Ocak 2023 #14 ZesuN dedi: Arkadaşın edebiyattan kalmış veya ortalaması 50'nin altında olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir, onu tam bilmiyorum ama fizikten sorumluluğa girdi benim yanımda.
ZesuN dedi: Arkadaşın edebiyattan kalmış veya ortalaması 50'nin altında olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir, onu tam bilmiyorum ama fizikten sorumluluğa girdi benim yanımda.
Yaızzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 1.594 Makaleler 4 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ7 3770 3.40 GHz/ RX 580 8gb 128bit/ kingston 8gb ddr3 1333mhz ram hyperx 4gb ddr3 1333mhz ram 1tb hdd 240gb Hilevel ssd Aopen Z400 400w power Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ocak 2023 #15 Jafline dedi: Benim ortalamam 69 9.sinifim fizikten kaldım ama diğer derslerden geçtim şimdi ne olacak belge alabilir miyim yoksa geçmem için bir tavsiyeniz var mı? Genişletmek için tıkla... Edebiyattan kalmadığın ve ortalaman 50'nin üzerinde olduğu için sorumluluk sınavına girmessin fakat dersten kalırsın ve belge alamazsın fazla dert etme.
Jafline dedi: Benim ortalamam 69 9.sinifim fizikten kaldım ama diğer derslerden geçtim şimdi ne olacak belge alabilir miyim yoksa geçmem için bir tavsiyeniz var mı? Genişletmek için tıkla... Edebiyattan kalmadığın ve ortalaman 50'nin üzerinde olduğu için sorumluluk sınavına girmessin fakat dersten kalırsın ve belge alamazsın fazla dert etme.