Fizik hocası seni geçirtmem diyor

Lord Fry

Femtopat
Daha fazla  
11.sinifim fizikten 30 aldım. Sonra hoca dedi ki eğer 2. sınavda 60 üstü alamazsaniz sizi geçirtmem sınıfta kalırsınız dedi. Gerçekten de böyle olabiliyor mu yoksa korkutmak içinmi demiştir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ortalamanız yüksekse veya yeterliyse tek dersten sınıfta kalma olayı var mıydı? Bizde eskide 2 ders zorunluydu onun haricinde ortalama yetiyordu.

En fazla fizik dersinden geçmeni engeller. Onun dışında düzgün bir öğrenciysen kimse seni durduk yere sınıfta bırakmaz. Zaten fizikte sayısal öğrencisi olsan bile baraj ders değil. Edebiyat dersinden veya 3-5(Tam sayıyı hatırlamıyorum ya 3 ya da 5'ti) dersten kalmadığın sürece problem olmaz.

11.sinifim fizikten 30 aldım. Sonra hoca dedi ki eğer 2. sınavda 60 üstü alamazsaniz sizi geçirtmem sınıfta kalırsınız dedi. Gerçekten de böyle olabiliyor mu yoksa korkutmak içinmi demiştir?

Haftada kaç ders fizik görüyorsunuz? 2 ise çok etki edeceğini düşünmüyorum.

Haftada kaç ders fizik görüyorsunuz? 2 ise çok etki edeceğini düşünmüyorum.
11. sınıfta fizik dersi görmek için sayısal seçmeli ve sayısal seçenler de haftada 4 saat görüyor.

Müdürün bir sene daha senle uğraşmak istemez. Fizikten 30 alacaksan sayısal okuma.

Biz 2 ders gördük diye hatırlıyorum 11. sınıfta.
Senelik ve hatta aylık değişebilen bir eğitim sistemimiz var hocam. Sizin zamanınızda farklıydı muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…