Fizik icin kaynak onerisi

ssmihh

Picopat
Daha fazla  
11. sınıfım, Elimde fizik dersi için Palme PSF, Çap yayınları, Bilgi Sarmal yayınları, Okyanus Yayınları, 11. sınıf test kitapları var. Açıkçası Okyanus Yayınları çok kolay kaçtı, bana bir şey katıyor gibi gelmiyor. Ben de şu an çap fizik fasikül çözüyorum ileride ise Bilgi Sarmal çözmeyi planlıyorum. Bu yüzden Palme yayınlarının soru föylerini çözmüyorum. Sizce bu yaptığım doğru mu, hangi kaynakları çözmeliyim? Fiziğim çok kötü değil; orta derece veya birazcık daha aşağısı.

Okyanus Yayınlarını da çözün, kenara atmayın derim. Çap yayınının fasikülüyle temeli daha da sağlamlaştırmış olur, Bilgi Sarmalla da temelinizi orta-zor seviye arasına çekebilirsiniz. Bilgi Sarmal yayınında kolay, orta, zor her türden soru tipi oluyor ve soruları da genel olarak ÖSYM sorularıyla benzer oluyor, tavsiye ederim. Sıranız iyi.

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Biraz fazla zaman geçti ve bu süreçte şuan çap çözüyorum. Okyanusu hiç elime almadım kenarda duruyor bir de sanırım hem okyanus hem çap çözecek kadar çalışkan değilim. Çap yayınlarında gerçekten çok fazla soru var bu yüzden şuanlık sadece çap yayınlarından ilerliyorum. Bilgi sarmal konusunda da önceki dediğim gibi aynı anda ikisini de çözemiyorum bu yüzden büyük ihtimalle gelecek sene hatırlama amaçlı veya yaz ayında çözerim.

@ssmihh, kolaylıklar ve başarılar dilerim. Vaktinizi boş geçirmeyin, gerçekten seneye çok rahat edersiniz.

@ssmihh, kolaylıklar ve başarılar dilerim. Vaktinizi boş geçirmeyin, gerçekten seneye çok rahat edersiniz.

Tamamdır çok teşekkür ederim. Düzenli alışmaya çok alışamadım ama artık alışmam gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…