Tanjant Femtopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #1 ÖSYM tarzı zor olmayan bir fizik kaynak önerisi yapabilir misiniz?
Dino Ortolani Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 1.388 Çözümler 1 13 Mayıs 2021 #2 Üçdörtbeş fizik. Çözüm yayınları 3D fizik. Eğitim vadisi fizik Palme fizik Hepsi orta seviyedir.
H hakangu Picopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 809 Çözümler 10 Yer Konya 13 Mayıs 2021 #3 Dino Ortolani dedi: Üçdörtbeş fizik. Çözüm yayınları 3D fizik. Eğitim vadisi fizik Palme fizik Hepsi orta seviyedir. Genişletmek için tıkla... Hepsine katılıyorum. Şunları da ekleyeyim: Supara Kafa Dengi (bi tık zor) karaağaç
Dino Ortolani dedi: Üçdörtbeş fizik. Çözüm yayınları 3D fizik. Eğitim vadisi fizik Palme fizik Hepsi orta seviyedir. Genişletmek için tıkla... Hepsine katılıyorum. Şunları da ekleyeyim: Supara Kafa Dengi (bi tık zor) karaağaç
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.881 Makaleler 8 Çözümler 256 Yer İstanbul 13 Mayıs 2021 #4 Okyanus 40 seans çözdüm AYT için. TYT'sini de kullanmıştım. Konuları öğrenmek için ideal bir kitap. Halihazırda 345 AYT'si de var. O da gayet kaliteli. Günlük hayat uygulamaları sorulsrını gayet beğendim.
Okyanus 40 seans çözdüm AYT için. TYT'sini de kullanmıştım. Konuları öğrenmek için ideal bir kitap. Halihazırda 345 AYT'si de var. O da gayet kaliteli. Günlük hayat uygulamaları sorulsrını gayet beğendim.