E enesbsk Megapat Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 373 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. 9. sınıfım ve fizik dersinden proje aldım. Konum robot yapmak. Evde yapabileceğim kolay, karmaşık olmayan bir robot nasıl yapılır? Tavsiye verir misiniz lütfen? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2015
Merhaba arkadaşlar. 9. sınıfım ve fizik dersinden proje aldım. Konum robot yapmak. Evde yapabileceğim kolay, karmaşık olmayan bir robot nasıl yapılır? Tavsiye verir misiniz lütfen?
MehmetAkif234 Decapat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 78 Çözümler 1 31 Ekim 2023 #2 Hocam yaptınız mı ödevinizi?
E enesbsk Megapat Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 373 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #3 MehmetAkif234 dedi: Hocam yaptınız mı ödevinizi? Genişletmek için tıkla... Hocam aradan 8-9 sene geçti, lise bitti, üniversite bitti, iş hayatına atıldım, inan hatırlamıyorum ne yaptığımı
MehmetAkif234 dedi: Hocam yaptınız mı ödevinizi? Genişletmek için tıkla... Hocam aradan 8-9 sene geçti, lise bitti, üniversite bitti, iş hayatına atıldım, inan hatırlamıyorum ne yaptığımı
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.500 Çözümler 131 1 Kasım 2023 #4 enesbsk dedi: Hocam aradan 8-9 sene geçti, lise bitti, üniversite bitti, iş hayatına atıldım, inan hatırlamıyorum ne yaptığımı Genişletmek için tıkla... Vay be hocam, aradan dile kolay 8.5 sene geçmiş. Umarım iyisinizdir şuan.
enesbsk dedi: Hocam aradan 8-9 sene geçti, lise bitti, üniversite bitti, iş hayatına atıldım, inan hatırlamıyorum ne yaptığımı Genişletmek için tıkla... Vay be hocam, aradan dile kolay 8.5 sene geçmiş. Umarım iyisinizdir şuan.
IV.MURAT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 16-n0003nt R7 6800H RTX3060 16GB DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Esnaf 1 Kasım 2023 #5 La nerden hortlattınız bu konuyu? Adam robotu zerre takmayıp saldıktan sonra üniden mühendis çıkıp çoluğa çocuğa karışmıştır.
La nerden hortlattınız bu konuyu? Adam robotu zerre takmayıp saldıktan sonra üniden mühendis çıkıp çoluğa çocuğa karışmıştır.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.500 Çözümler 131 1 Kasım 2023 #6 IV.MURAT dedi: La nerden hortlattınız bu konuyu? Adam robotu zerre takmayıp saldıktan sonra üniden mühendis çıkıp çoluğa çocuğa karışmıştır. Genişletmek için tıkla... Vallahi Eğitim Kategorisinde gezerken denk geldim ben de. 2015 Mart'ı görünce şok oldum.
IV.MURAT dedi: La nerden hortlattınız bu konuyu? Adam robotu zerre takmayıp saldıktan sonra üniden mühendis çıkıp çoluğa çocuğa karışmıştır. Genişletmek için tıkla... Vallahi Eğitim Kategorisinde gezerken denk geldim ben de. 2015 Mart'ı görünce şok oldum.