D darxk Picopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #11 Ronn dedi: Evet hepsini açıkladım zaten kafam gitti ondan bulamadım kök 10 kök 5ten büyük kök 5 2-3 arasında kök 10- 3 ve 4 arasında ondan Genişletmek için tıkla... Tamam ItsAllGoodman dedi: Kök 5, kök 10'dan büyük mü? Genişletmek için tıkla... Hayır kökün içindeki sayı büyükse daha büyüktür yani kök 10 kök 5'den büyük
Ronn dedi: Evet hepsini açıkladım zaten kafam gitti ondan bulamadım kök 10 kök 5ten büyük kök 5 2-3 arasında kök 10- 3 ve 4 arasında ondan Genişletmek için tıkla... Tamam ItsAllGoodman dedi: Kök 5, kök 10'dan büyük mü? Genişletmek için tıkla... Hayır kökün içindeki sayı büyükse daha büyüktür yani kök 10 kök 5'den büyük
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.144 Makaleler 3 Çözümler 194 30 Aralık 2024 #12 darxk dedi: Tamam. Hayır kökün içindeki sayı büyükse daha büyüktür yani kök 10 kök 5'ten büyük. Genişletmek için tıkla... O zaman cevap neden kök 5 değil diye soruyorsun? Onu anlamadım.
darxk dedi: Tamam. Hayır kökün içindeki sayı büyükse daha büyüktür yani kök 10 kök 5'ten büyük. Genişletmek için tıkla... O zaman cevap neden kök 5 değil diye soruyorsun? Onu anlamadım.
D darxk Picopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #13 ItsAllGoodman dedi: O zaman cevap neden kök 5 değil diye soruyorsun? Onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Karıştırdım o yüzden sonra aklıma geldi.
ItsAllGoodman dedi: O zaman cevap neden kök 5 değil diye soruyorsun? Onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Karıştırdım o yüzden sonra aklıma geldi.