A AhmetAk12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 1.273 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ekim 2023 #11 nesrager dedi: Bence çok pahalı değil. Geçen hafta 2 adet İngilizce hazırlık kitabına 1300 verdikten sonra öyle bir matematik kaynağı için çok değil. Genişletmek için tıkla... Hocam ya pahalılık kişiden kişiye göre değişiyor. Nerdeyse 1 kyk bursuyla 2 tane kitap alabiliyorsun. Cidden çok üzülüyorum bazen
nesrager dedi: Bence çok pahalı değil. Geçen hafta 2 adet İngilizce hazırlık kitabına 1300 verdikten sonra öyle bir matematik kaynağı için çok değil. Genişletmek için tıkla... Hocam ya pahalılık kişiden kişiye göre değişiyor. Nerdeyse 1 kyk bursuyla 2 tane kitap alabiliyorsun. Cidden çok üzülüyorum bazen
nesrager Kilopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 708 Çözümler 4 14 Ekim 2023 #12 AhmetAk12 dedi: Hocam ya pahalılık kişiden kişiye göre değişiyor. Nerdeyse 1 kyk bursuyla 2 tane kitap alabiliyorsun. Cidden çok üzülüyorum bazen Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle.
AhmetAk12 dedi: Hocam ya pahalılık kişiden kişiye göre değişiyor. Nerdeyse 1 kyk bursuyla 2 tane kitap alabiliyorsun. Cidden çok üzülüyorum bazen Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle.