Wrexyz Hectopat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 2.227 Çözümler 10 1 Kasım 2022 #11 jrurahera dedi: Fizik sınavı olduk 48 aldım ek puan falan vermiyecekmiş hoca diyelim öbür sınavda 48 aldım hoca sözlülerle girerse geçer miyim yoksa geçemez miyim? Genişletmek için tıkla... Rahat geçersin kardeşim sözlülerle falan 50 üstü olsa yeter.
jrurahera dedi: Fizik sınavı olduk 48 aldım ek puan falan vermiyecekmiş hoca diyelim öbür sınavda 48 aldım hoca sözlülerle girerse geçer miyim yoksa geçemez miyim? Genişletmek için tıkla... Rahat geçersin kardeşim sözlülerle falan 50 üstü olsa yeter.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 1 Kasım 2022 #12 Geçersin. Bu haliyle bile bırakacağını sanmam ama diğer sınava biraz daha çalış yine de, 4-5 puan yükseltsen bile kendin geçiyorsun.
Geçersin. Bu haliyle bile bırakacağını sanmam ama diğer sınava biraz daha çalış yine de, 4-5 puan yükseltsen bile kendin geçiyorsun.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 1 Kasım 2022 #13 Geçirmezse bence inadından geçirmez hoca. Sen yine de çalış diğer sınava.
4 491824 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 4.052 Çözümler 27 8 Kasım 2022 #14 Kleyn dedi: En kötü sorumlu geçersin. Genişletmek için tıkla... Edebiyat ve Matematik harici derslerden sorumlu geçmiyorsunuz. Sadece o sene o dersten kalmış olduğunuz için belge alamazsınız.
Kleyn dedi: En kötü sorumlu geçersin. Genişletmek için tıkla... Edebiyat ve Matematik harici derslerden sorumlu geçmiyorsunuz. Sadece o sene o dersten kalmış olduğunuz için belge alamazsınız.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #15 491824 dedi: Edebiyat ve Matematik harici derslerden sorumlu geçmiyorsunuz. Sadece o sene o dersten kalmış olduğunuz için belge alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Benim bir tanıdığım çoğu dersten sorumluydu. Şu an sistem değişmiş olabilir.
491824 dedi: Edebiyat ve Matematik harici derslerden sorumlu geçmiyorsunuz. Sadece o sene o dersten kalmış olduğunuz için belge alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Benim bir tanıdığım çoğu dersten sorumluydu. Şu an sistem değişmiş olabilir.
N Nieagerams Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 5.695 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2022 #16 Hocaniza bağlı, sözlü biraz yüksek verirse geçersiniz. Fakat diyelim ki düşük sözlü notu verdi kaldınız, sorumluluk sınavı gerekmeyebilir. Eğer sorumluluk sınavı gerekmiyorsa pek bir önemi olmaz zaten.
Hocaniza bağlı, sözlü biraz yüksek verirse geçersiniz. Fakat diyelim ki düşük sözlü notu verdi kaldınız, sorumluluk sınavı gerekmeyebilir. Eğer sorumluluk sınavı gerekmiyorsa pek bir önemi olmaz zaten.
M mehmetkahvecioglu Kilopat Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2022 #17 jrurahera dedi: Fizik sınavı olduk 48 aldım ek puan falan vermiyecekmiş hoca diyelim öbür sınavda 48 aldım hoca sözlülerle girerse geçer miyim yoksa geçemez miyim? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz rahat geçersin
jrurahera dedi: Fizik sınavı olduk 48 aldım ek puan falan vermiyecekmiş hoca diyelim öbür sınavda 48 aldım hoca sözlülerle girerse geçer miyim yoksa geçemez miyim? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz rahat geçersin
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 11 Kasım 2022 #18 @CHRİS W4LKER @321147 @raidExodus @borisyeisar #mirzayıunutma.