Husyein Yoctopat Katılım 27 Ağustos 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #1 Fiziki Steam cüzdan kodları hala satılmakta mıdır? Almam lazım da.
swaghos Hectopat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.431 Çözümler 50 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #2 Artık satılmıyor, diye biliyorum.
Mehmetkayice Centipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.146 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #3 ByNoGame tarzı sitelerde satılıyor. Market vb. yerlerde kaldırıldı diye biliyorum.
Husyein Yoctopat Katılım 27 Ağustos 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #4 swaghos dedi: Artık satılmıyor, diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ya kartım yok almam lazım okullarda açık değil Mehmetkayice dedi: ByNoGame tarzı sitelerde satılıyor. Market vb. yerlerde kaldırıldı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Onu bende biliyorum ama kartım yok
swaghos dedi: Artık satılmıyor, diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ya kartım yok almam lazım okullarda açık değil Mehmetkayice dedi: ByNoGame tarzı sitelerde satılıyor. Market vb. yerlerde kaldırıldı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Onu bende biliyorum ama kartım yok
Mehmetkayice Centipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.146 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #5 Husyein dedi: Ya kartım yok almam lazım okullarda açık değil. Onu ben de biliyorum ama kartım yok. Genişletmek için tıkla... İnternet kafeye gidip oradan yardım isteyebilirsiniz.
Husyein dedi: Ya kartım yok almam lazım okullarda açık değil. Onu ben de biliyorum ama kartım yok. Genişletmek için tıkla... İnternet kafeye gidip oradan yardım isteyebilirsiniz.
ismetcelal33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 2.743 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ağustos 2025 #6 Husyein dedi: Ya kartım yok almam lazım okullarda açık değil Onu bende biliyorum ama kartım yok Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşının kartına yatırıp alışveriş yapabilirsin veya yaşın tutuyorsa ön ödemeli bir kart alabilirsin marketlerden. Veya bir arkadaşın dediği gibi bazı internet kafeler bu tarz şeylerde yardımcı oluyorlar onlara bakabilirsin.
Husyein dedi: Ya kartım yok almam lazım okullarda açık değil Onu bende biliyorum ama kartım yok Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşının kartına yatırıp alışveriş yapabilirsin veya yaşın tutuyorsa ön ödemeli bir kart alabilirsin marketlerden. Veya bir arkadaşın dediği gibi bazı internet kafeler bu tarz şeylerde yardımcı oluyorlar onlara bakabilirsin.