Fiziksel şiddet uygulayan ve tehdit eden hocaya ne yapılabilir?

Ne anlamda dediğinin ne önemi var? Ne derse desin fiziksel şiddetle cevap veremez öğrenciye.
Sanki anasına sövmüş.

Hocam ilk mesajımda bende ondan bahsediyorum zaten hoca bu durumda kesinlikle haksız fakat arkadaşada bu durumda %100 haklı diyemeyiz.

Bende Erzincan'da yaşıyorum hangi dershane?
Erzincanda yaşamıyorum memleketim orası.

25 yaşındaki adama karşılık vereceğim 14 yaşındayken, yani...

25 yaşındaki adama karşılık vereceğim 14 yaşındayken, yani...
Dediğim gibi, aileni olaya katıp onları da germe boş yere. Sen git dershanenin müdürünün odasına başına gelenleri sakince güzel bir dille anlat. O gerekli uyarıyı yapar öğretmene.

Hatanız yok, sadece hocaya yanlış anlaşılabilecek bir soru sormuşsunuz. Hoca düzgün birisi olsaydı hemen yanlış anlayıp şiddet uygulamazdı. Darp raporu alabilirsiniz, geçmiş olsun.

Kardeşim eminim 14 yaşından büyük birisi değilsin. Senin 2 3 katı yaşındaki insanlara bu denli şakalar yapılmayacağının da farkında değilsin demek ki. Hocanın yaptığı hata ama sen de sütten çıkmış ak kaşık sayılmazsın neden yapıyorsun öyle hocana? Samimiyet kurduğun iyi bir hocaysa de tamam da hocayla bir yakınlığın yokken olmamış senin dediğin de kusura bakma.

Yakınlığımız güya var. Kendisi öyle diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…