Fiziksel SIM'den eSIM'e geçmek ücretli mi?

eren özkan 27

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, yurt dışından iPhone 12 alacağım ve Vodafone'un fiziksel SIM'ini kullanıyorum. Telefonu ESIM'e geçireceğim. Bu işlemi yaparken ayrı bir tarife almam gerekecek mi, tarifem değişecek mi, hattım değişecek mi? ESIM'e geçişte bir ücret alınacak mı? Hızlı cevaplarsanız çok iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, yurt dışından iPhone 12 alacağım ve Vodafone'un fiziksel SIM'ini kullanıyorum. Telefonu ESIM'e geçireceğim. Bu işlemi yaparken ayrı bir tarife almam gerekecek mi, tarifem değişecek mi, hattım değişecek mi? ESIM'e geçişte bir ücret alınacak mı? Hızlı cevaplarsanız çok iyi olur.

Mevcut SIM kartınızı ESIM'e çevirmek istediğinizde, standart SIM kart yenileme/değiştirme ücreti dışında ekstra bir ücret ödemeniz gerekmez ve tarifeniz devam eder.

Geçen senelerde 100 TL civarındaymış. Bu yılı bilmiyorum. Ama değiştirmeyi düşünüyorsanız QR kod oluyormuş. Onun çıktısını falan isteyin ya da net bir şekilde fotoğrafını çekin, ya da ssini falan alın. Eğer telefonunuzu değiştirmek isterseniz E-siminizi yeni cihazınıza aktarırsınız. Eğer almazsanız tekrar bayiye eski ve yeni telefonla gitmeniz gerekir. Ve yine ücret talep edebiliyorlarmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı