Yiğit_Efe_DL Decapat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 320 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #1 Kimliğimde fotoğraf olmadığı için kendi hesabımı doğrulayamıyorum. Bu yüzden annem adına hesap açıp oradan kartı kullanmak istiyorum. Şu an kendi hesabıma bağlı kartı nasıl yeni açacağım hesaba tanımlayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2024
Kimliğimde fotoğraf olmadığı için kendi hesabımı doğrulayamıyorum. Bu yüzden annem adına hesap açıp oradan kartı kullanmak istiyorum. Şu an kendi hesabıma bağlı kartı nasıl yeni açacağım hesaba tanımlayabilirim?
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.401 Makaleler 1 Çözümler 11 30 Kasım 2024 #2 Baglayamazsin yeni kart alman gerek ya da sanal kart kullanacaksin.
Yiğit_Efe_DL Decapat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 320 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #3 Sanal karta parayı nasıl atıyoruz? Birde kendi hesabımın bilgilerini annem ile değişebilirmiyim?
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.401 Makaleler 1 Çözümler 11 30 Kasım 2024 #4 Yiğit_Efe_DL dedi: Sanal karta parayı nasıl atıyoruz? Bir de kendi hesabımın bilgilerini annem ile değişebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Değiştiremezsin galiba sanal karta QR kod ile atarsın.
Yiğit_Efe_DL dedi: Sanal karta parayı nasıl atıyoruz? Bir de kendi hesabımın bilgilerini annem ile değişebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Değiştiremezsin galiba sanal karta QR kod ile atarsın.