Aslında 70 gibi bir puan beklerken 35 almam beni bayağı bir sarstı. Annem taktir alamazsam meslek lisesine falan vereceğini söylüyor. Benim anlamadığım neden anlayış göstermiyor bu süreçte? Şu an kimya çalışıyorum, umarım yarın yüksek not alırım kimyadan.
Aslında 70 gibi bir puan beklerken 35 almam beni bayağı bir sarstı. Annem taktir alamazsam meslek lisesine falan vereceğini söylüyor. Benim anlamadığım neden anlayış göstermiyor bu süreçte? Şu an kimya çalışıyorum, umarım yarın yüksek not alırım kimyadan.
Kardeşim meslek vericem deyip gözünü korkutuyor ama meslek kötü bir yer değil anlayın artık Anadolu lisesinden daha başarılı olan ögrencileri olan okular var bende meslek okuyorum üni için biraz kendin üstüne düşmen lazım yüzeysel anlatılıyor bagızı dersler meslegi kötü bir yer sanmayın puanı yüksek olup çok başarılı ögrencilerin giremedigi çok iyi bölümler var.