Fizikten 35 almışım

Fizikten bir soru vardı. Öz kütlesi 2 gram olan bir sıvı kapta 800 gram kütlesi oluyor, 0.6 gram 380 gram oluyormuş buna göre 0.8 gram öz kütlesi olan sıvı kaç gram kütlesi vardır.

9 hocam.

Bende 9.sınıfım matematik ve Almanca zaten gg diğerleri tek umudım.

Fizikten bir soru vardı. Öz kütlesi 2 gram olan bir sıvı kapta 800 gram kütlesi oluyor, 0.6 gram 380 gram oluyormuş buna göre 0.8 gram öz kütlesi olan sıvı kaç gram kütlesi vardır.

9 hocam.
Hocam 9 fiziğinde hiçbir şey yok ki. 4 ay vaktiniz vardı. Hiç mi çalışmadınız? Vektörler hiç zor bir konu değil.

Hocam 9 fiziğinde hiçbir şey yok ki. 4 ay vaktiniz vardı. Hiç mi çalışmadınız? Vektörler hiç zor bir konu değil.
Hocam açıkcası çalışmadım. Canlı derslerden verim almak zaten imkansızdı ayrıca birazcık psikolojik olarak çöküşteydim. Hala öyleyim ama yapacak bir şey yok.

Benim de fizik yazılım var, ve uzaktan eğitim ile anlaşılacak en zor derstir fizik. 15-20 arası bir puan almayı ümit ediyorum. O derece berbat durumdayım fizikte.

YouTube ders takviyeleriyle anlaşılıyor.

Size sorum var en az 3 dersten mi kalabiliyoruz yoksa 2 baraj dersten kalmazsak her türlü geçiyor muyuz?

5.sınıfta arkadaşım matematikten 18 aldı. Boşver fen lisesi Allah'ın emri değil sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…