Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.698 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 25 Aralık 2022 #1 Hangisini önerirsiniz? Spotify artık bozmuş, PC versiyonu daha iyi ama mobil versiyonunu eskisi gibi sevmiyorum. Karar veremedim Spotify mi? Fizy mi?
Hangisini önerirsiniz? Spotify artık bozmuş, PC versiyonu daha iyi ama mobil versiyonunu eskisi gibi sevmiyorum. Karar veremedim Spotify mi? Fizy mi?
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.967 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 25 Aralık 2022 #2 Spotify.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 25 Aralık 2022 #3 Spotify.
Baskan66 Hectopat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 691 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul 25 Aralık 2022 #4 Nolursa olsun Spotify ya.
gmorales Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #5 Leon Dayı dedi: Hangisini önerirsiniz? Spotify artık bozmuş, PC versiyonu daha iyi ama mobil versiyonunu eskisi gibi sevmiyorum. Karar veremedim Spotify mi? Fizy mi? Genişletmek için tıkla... Spotify.
Leon Dayı dedi: Hangisini önerirsiniz? Spotify artık bozmuş, PC versiyonu daha iyi ama mobil versiyonunu eskisi gibi sevmiyorum. Karar veremedim Spotify mi? Fizy mi? Genişletmek için tıkla... Spotify.
soul goodman Centipat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 105 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Aralık 2022 #6 Fizy mi kaldı? Spotify bence.
caseyyy Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 588 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #7 Leon Dayı dedi: Hangisini önerirsiniz? Spotify artık bozmuş, PC versiyonu daha iyi ama mobil versiyonunu eskisi gibi sevmiyorum. Karar veremedim Spotify mi? Fizy mi? Genişletmek için tıkla... Ne oldu ki? Ne geldi de bozuldu? Bilmediğim için soruyorum.
Leon Dayı dedi: Hangisini önerirsiniz? Spotify artık bozmuş, PC versiyonu daha iyi ama mobil versiyonunu eskisi gibi sevmiyorum. Karar veremedim Spotify mi? Fizy mi? Genişletmek için tıkla... Ne oldu ki? Ne geldi de bozuldu? Bilmediğim için soruyorum.
paulKellerman Decapat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #8 Spotify.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.698 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 25 Aralık 2022 #9 caseyyy dedi: Ne oldu ki? Ne geldi de bozuldu? Bilmediğim için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Spotify PC ile mobil versiyonunu karşılaştırın aynı değil. Örneğin; mobil versiyonunda Free planda karışık çalma var, PC'de ise hem karışık hem sırayla var. Herkes Spotify demiş, Fizy o kadar mı kötü?
caseyyy dedi: Ne oldu ki? Ne geldi de bozuldu? Bilmediğim için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Spotify PC ile mobil versiyonunu karşılaştırın aynı değil. Örneğin; mobil versiyonunda Free planda karışık çalma var, PC'de ise hem karışık hem sırayla var. Herkes Spotify demiş, Fizy o kadar mı kötü?