dgnky

Centipat
Daha fazla  
Bulunduğum bölgede altyapı çok kısıtlı ve kendi mahallemde altyapı yok, internetten altyapısız internet sağlayıcılarını araştırdım ve birçok bilindik firmanın kotalı internetlere taahhütler ile çok fazla miktarda fiyat biçtiğini gördüm. Mobil verim bulunduğum bölgede gayet ideal hızda internet sunuyor ancak mobil ücretlerde tüketimim için fazla pahalı. Bulunduğum bölgede birkaç ay duracağım için taahhüt ile ilgilenmek istemiyordum derken karşıma "fizynet" çıktı hem fiyatları hem de bilgilendirmeleri gayet akla yatar geldi ancak daha önce hiç duymadığım ve neredeyse kimsenin üzerine konuşmadığı bir marka olmasından dolayı işkillendim ve detaylı bilgisi olanlara sormak istedim. Bu "fizynet" ile alakalı bilgisi ve deneyimi olanlar az çok bir bilgi verirse sevinirim.

1726878278407.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer yanlış anlamadıysam, bu firma çatıya uydu benzeri bir cihaz takarak internet hizmeti sağlıyor. Genelde bu tür firmalar yerel oluyor, ancak bahsettiğiniz firma daha kurumsal çapta hizmet veriyor gibi görünüyor.
Bu tarz firmalar genelde çatıya çanak antene benzer bir cihaz kurarak internet sağlarlar. Ancak kurulum ücretleri biraz yüksek olabilir; genellikle 3000-3500 TL civarında bir maliyeti oluyor. Yine de en doğru bilgiyi almak için firmayı arayıp detaylı bilgi almanızı tavsiye ederim.
Ayrıca, bu firmaların internet hizmetleri her bölgede sunulmayabiliyor. Bahsettiğiniz firmanın çalışma mantığı farklı olabilir. Bu nedenle firmanın airfiber veya benzeri bir hizmeti sizin bölgenizde sunup sunmadığını öğrenmek için mutlaka firmayla iletişime geçin.
Ayrıca aşağıda bıraktığım linkte, bu tarz firmaların internet dağıtım mantığını bir mesajımda kısaca açıklamıştım. İncelemek isterseniz veya fikir sahibi olmak isterseniz göz atabilirsiniz:
Saknet nasıldır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı