Tixky Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #1 Malum ülkemizdeki fiyatlerdan dolayı bu seti eskiden beri istiyordum. Fiyatı da uçmuş. Fakat böyle bir şey buldum. Orijinali ile özellikler uyuyor orijinal midir (zannımca değil) alınır mı? Bir de AliExpress güvenilir midir alternatifi var mıdır legonun. Hepsiburada'da indirime girmişler eğer alınmaz derseniz oradan iyi kötü bir set kapçam 65.79⬠20% OFF|3696 adet Åampanya Lambo teknik araba Fit 42115 SIAN Roadster modeli FKP37 kiti modeli oyuncak inÅaat blokları çocuk yılbaÅı hediyeleri| | - AliExpress
Malum ülkemizdeki fiyatlerdan dolayı bu seti eskiden beri istiyordum. Fiyatı da uçmuş. Fakat böyle bir şey buldum. Orijinali ile özellikler uyuyor orijinal midir (zannımca değil) alınır mı? Bir de AliExpress güvenilir midir alternatifi var mıdır legonun. Hepsiburada'da indirime girmişler eğer alınmaz derseniz oradan iyi kötü bir set kapçam 65.79⬠20% OFF|3696 adet Åampanya Lambo teknik araba Fit 42115 SIAN Roadster modeli FKP37 kiti modeli oyuncak inÅaat blokları çocuk yılbaÅı hediyeleri| | - AliExpress
SpinG Decipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 1.700 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #2 2.72AU $ 90% OFF|Teknik yarıŠspor araba modeli yapı taÅları Åehir mekanik hız araç Supercar tuÄla bulmaca oyuncaklar çocuk yetiÅkin hediye| | - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
2.72AU $ 90% OFF|Teknik yarıŠspor araba modeli yapı taÅları Åehir mekanik hız araç Supercar tuÄla bulmaca oyuncaklar çocuk yetiÅkin hediye| | - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Tixky Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #3 Bu 1:14 ölçekli ve parça sayısı az benimki 1:8 ölçekli ve 3696 parçası var