Merhaba, FL Studio çalışır durumdayken video veya başka bir ses kaynağından ses gelmiyor ve hata alıyorum. Sanırım sebebi takılı olan kulaklığı Fl'in kullanması gibi bir şeymiş. Bunu nasıl düzeltirim? Daha önceden yoktu bu, sonradan oldu.
Merhaba, FL Studio çalışır durumdayken video veya başka bir ses kaynağından ses gelmiyor ve hata alıyorum. Sanırım sebebi takılı olan kulaklığı Fl'in kullanması gibi bir şeymiş. Bunu nasıl düzeltirim? Daha önceden yoktu bu, sonradan oldu.
FL Studio ASIO kurulu evet onu seçtiğimde sesi hoparlörden ASIO4ALL seçtiğimde ise sesi kulaklıktan alıyorum fakat örneğin arkada video açıksa oynatamıyorum sesini vermiyor videonun.
FL Studio ASIO kurulu evet onu seçtiğimde sesi hoparlörden ASIO4ALL seçtiğimde ise sesi kulaklıktan alıyorum fakat örneğin arkada video açıksa oynatamıyorum sesini vermiyor videonun.
Hocam kaldırıp denedim sildim geri yükledim her şeyi denedim olmadı. Önceden bu yoktu format attım formattan sonra oldu. Çok Saçma önceden iki sesi aynı anda oynatabiliyordu şuan oynatamıyor.
Hocam kaldırıp denedim sildim geri yükledim her şeyi denedim olmadı. Önceden bu yoktu format attım formattan sonra oldu. Çok Saçma önceden iki sesi aynı anda oynatabiliyordu şuan oynatamıyor.Eki Görüntüle 1836378
ASIO4ALL yüklerseniz bu olur fl ASIO sadece fl için çalışır ama ASIO4ALL yüklerseniz PC hem video izlerken hem de FL Studio için çalışır bu yüzden FL Studio çalışır durumdayken video veya başka bir ses kaynağından ses gelmez.
Fl ASIO yüklemeniz gerek.