Mertcan Çakır Hectopat Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2014 #1 Sizlere bi sorum olacaktı arkadaşlar FL Studio 11 ile fon müziği yapıyorum. Bunu youtube de bi video ekliyecem ama fl studio demo yani telif hakkı gelir mi demo olduğu için ? Eğer saçma bir şey yazdıysam kusura bakmayın. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2014
Sizlere bi sorum olacaktı arkadaşlar FL Studio 11 ile fon müziği yapıyorum. Bunu youtube de bi video ekliyecem ama fl studio demo yani telif hakkı gelir mi demo olduğu için ? Eğer saçma bir şey yazdıysam kusura bakmayın.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 4 Ağustos 2014 #2 Telif hakkı olan herhangi bir müzikten sample keserek yapıyorsan sorun olabilir. Ama hiç sanmıyorum sorun olacağını.
Telif hakkı olan herhangi bir müzikten sample keserek yapıyorsan sorun olabilir. Ama hiç sanmıyorum sorun olacağını.
Waltz Kilopat Katılım 22 Ocak 2014 Mesajlar 823 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Öğrenci 4 Ağustos 2014 #3 Sorun olacağını sanmıyorum. Bütün millet FL Studio ile müzik yapıp daha sonra youtube'da video şeklinde paylaşıyorlar.
Sorun olacağını sanmıyorum. Bütün millet FL Studio ile müzik yapıp daha sonra youtube'da video şeklinde paylaşıyorlar.