G Gamiurams Ziyaretçi 3 Mayıs 2014 #1 Merhaba arkadaşlar. Evde canım sıkıldı ve FL Studio indirdim ve evde böyle kısa bir çalışma yaptım. Biraz uğraşıldığında sizde güzel çalışmalar çıkarabilirsiniz. Benimki biraz daha temel kullanıcı tarzında oldu. Edit: @Recep Baltaş abi biraz değişiklik yaptım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2014
Merhaba arkadaşlar. Evde canım sıkıldı ve FL Studio indirdim ve evde böyle kısa bir çalışma yaptım. Biraz uğraşıldığında sizde güzel çalışmalar çıkarabilirsiniz. Benimki biraz daha temel kullanıcı tarzında oldu. Edit: @Recep Baltaş abi biraz değişiklik yaptım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 3 Mayıs 2014 #2 İlerleyen zamanlara doğru parça biraz daha hareketlenirse daha da güzel olurdu bence
G Gamiurams Ziyaretçi 3 Mayıs 2014 #3 Recep Baltaş dedi: İlerleyen zamanlara doğru parça biraz daha hareketlenirse daha da güzel olurdu bence Genişletmek için tıkla... Recep abi dediğim gibi temel olduğu için eklemeler yapmadım. Ritim sabit şu an. İnşallah dahada geliştireceğim
Recep Baltaş dedi: İlerleyen zamanlara doğru parça biraz daha hareketlenirse daha da güzel olurdu bence Genişletmek için tıkla... Recep abi dediğim gibi temel olduğu için eklemeler yapmadım. Ritim sabit şu an. İnşallah dahada geliştireceğim