G Gamiurams Ziyaretçi 17 Ağustos 2014 #1 Merhaba arkadaşlar. Canım sıkıldı ve FL Studio ile böyle bir şarkı giriş çalışması yaptım. Sizce nasıl olmuş ona göre şarkının devamını getireceğim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merhaba arkadaşlar. Canım sıkıldı ve FL Studio ile böyle bir şarkı giriş çalışması yaptım. Sizce nasıl olmuş ona göre şarkının devamını getireceğim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2014 #2 Where is my bass ?
G Gamiurams Ziyaretçi 17 Ağustos 2014 #3 Erkan Çevik dedi: Where is my bass ? Genişletmek için tıkla... Seni mi kırıcam buyur ekledim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Erkan Çevik dedi: Where is my bass ? Genişletmek için tıkla... Seni mi kırıcam buyur ekledim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ProduceRWT Kilopat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 799 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Producer 17 Ağustos 2014 #4 Hemen onun arkasına güzelce bi vst bulup 1-2 melodi daha yaz. Ayrıca tutorial izle dropa giriş sade olmuş. Drop nerde bu arada? . Mixxer ayarları düzgün yap gross beat ekle.
Hemen onun arkasına güzelce bi vst bulup 1-2 melodi daha yaz. Ayrıca tutorial izle dropa giriş sade olmuş. Drop nerde bu arada? . Mixxer ayarları düzgün yap gross beat ekle.
G Gamiurams Ziyaretçi 17 Ağustos 2014 #5 @ProduceRWT hocam ben profesyonel değilim Öyle hobi amaçlı yapıyorum. Elimde VST mevcut değil. Standart Fl studio ile gelenleri kullanıyorum.
@ProduceRWT hocam ben profesyonel değilim Öyle hobi amaçlı yapıyorum. Elimde VST mevcut değil. Standart Fl studio ile gelenleri kullanıyorum.
ProduceRWT Kilopat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 799 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Producer 17 Ağustos 2014 #6 Silinen üye dedi: @ProduceRWT hocam ben profesyonel değilim Öyle hobi amaçlı yapıyorum. Elimde VST mevcut değil. Standart Fl studio ile gelenleri kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle edinmelisin! . 3 osx kullanabilirsin. Mixxer de yaptın mı tadından yenmez
Silinen üye dedi: @ProduceRWT hocam ben profesyonel değilim Öyle hobi amaçlı yapıyorum. Elimde VST mevcut değil. Standart Fl studio ile gelenleri kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle edinmelisin! . 3 osx kullanabilirsin. Mixxer de yaptın mı tadından yenmez
CanerCesur Hectopat Katılım 12 Ağustos 2014 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2014 #7 Haha çok keyifli böyle şeylerle uğraşmak, özellikle amatör ve amaçsız olunca. )) Bende zamanında bundan 5 6 yıl önce saçma sapan melodileri birleştirip bir şeyler yapmıştım Ejay programıyla.. Last.fm
Haha çok keyifli böyle şeylerle uğraşmak, özellikle amatör ve amaçsız olunca. )) Bende zamanında bundan 5 6 yıl önce saçma sapan melodileri birleştirip bir şeyler yapmıştım Ejay programıyla.. Last.fm
G Gamiurams Ziyaretçi 17 Ağustos 2014 #8 Biraz daha ekleme yaptım. Sonunu getiremedim canım sıkıldı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Biraz daha ekleme yaptım. Sonunu getiremedim canım sıkıldı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et