m.ömer041 Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 314 Daha fazla Sistem Özellikleri 1050 Ti, Ryzen 5 2600, 16 Gb ram Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2025 #1 Selamlar öncelikle. Ben rap şarkısı yapmak istiyorum, FL Studio'yu yeni indirdim ve hiç bildiğim paket yok. Önerdiğiniz paketler varmı?
Selamlar öncelikle. Ben rap şarkısı yapmak istiyorum, FL Studio'yu yeni indirdim ve hiç bildiğim paket yok. Önerdiğiniz paketler varmı?
Ketamin Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 537 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2025 #2 Paket derken nedir?
m.ömer041 Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 314 Daha fazla Sistem Özellikleri 1050 Ti, Ryzen 5 2600, 16 Gb ram Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #3 Ketamin dedi: Paket derken nedir? Genişletmek için tıkla... Mesela çoğu şarkıya bakıyorum. Piyano sesleri, gitar sesleri falan. Onları bulamadım ben. Tam bilmiyorum işte
Ketamin dedi: Paket derken nedir? Genişletmek için tıkla... Mesela çoğu şarkıya bakıyorum. Piyano sesleri, gitar sesleri falan. Onları bulamadım ben. Tam bilmiyorum işte
Ketamin Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 537 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #4 m.ömer041 dedi: Mesela çoğu şarkıya bakıyorum. Piyano sesleri, gitar sesleri falan. Onları bulamadım ben. Tam bilmiyorum işte Genişletmek için tıkla... Hocam synthler olur stockda var birkaç tane onlara bakın olmadı internete yazın piano plugini org plugini gibi.
m.ömer041 dedi: Mesela çoğu şarkıya bakıyorum. Piyano sesleri, gitar sesleri falan. Onları bulamadım ben. Tam bilmiyorum işte Genişletmek için tıkla... Hocam synthler olur stockda var birkaç tane onlara bakın olmadı internete yazın piano plugini org plugini gibi.
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.405 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #5 m.ömer041 dedi: Mesela çoğu şarkıya bakıyorum. Piyano sesleri, gitar sesleri falan. Onları bulamadım ben. Tam bilmiyorum işte Genişletmek için tıkla... Trap Drum Kit yaz. Çıkanları indir.
m.ömer041 dedi: Mesela çoğu şarkıya bakıyorum. Piyano sesleri, gitar sesleri falan. Onları bulamadım ben. Tam bilmiyorum işte Genişletmek için tıkla... Trap Drum Kit yaz. Çıkanları indir.
ulasozeken Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 343 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2025 #6 Hocam vst indirmeniz gerek istediğiniz enstürmanları içeren pluginleri internette aratırsanız aradığınızı bulursunuz önerim omnisphere,labs,keyscape,kontakt(ayrı olarak kütüphane indirmeniz gerek),zenology.
Hocam vst indirmeniz gerek istediğiniz enstürmanları içeren pluginleri internette aratırsanız aradığınızı bulursunuz önerim omnisphere,labs,keyscape,kontakt(ayrı olarak kütüphane indirmeniz gerek),zenology.