oguzzly Decapat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Eylül 2022 #1 FL Studio yaptığım müziği açamıyorum açmaya çalışınca karşıma satın alma ekranı geliyor satın almadan önceden kaydettiğim dosyayı nasıl açabilirim?
FL Studio yaptığım müziği açamıyorum açmaya çalışınca karşıma satın alma ekranı geliyor satın almadan önceden kaydettiğim dosyayı nasıl açabilirim?
darkinbox Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.144 Çözümler 17 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri w3schools.com Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 6 Eylül 2022 #2 oguzzly dedi: FL Studio yaptığım müziği açamıyorum açmaya çalışınca karşıma satın alma ekranı geliyor satın almadan önceden kaydettiğim dosyayı nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla... Eğer Fl studio bir projesiyse satın almadan açamazsın, ama bana atarsan decode etmeyi deniyebilirim, discord vermek yasakmı bilmiyorum.
oguzzly dedi: FL Studio yaptığım müziği açamıyorum açmaya çalışınca karşıma satın alma ekranı geliyor satın almadan önceden kaydettiğim dosyayı nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla... Eğer Fl studio bir projesiyse satın almadan açamazsın, ama bana atarsan decode etmeyi deniyebilirim, discord vermek yasakmı bilmiyorum.