fati_mcqueen Centipat Katılım 20 Aralık 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #1 FL Studio kullanmayı öğrenmek istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum
ezuer Kilopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 4.181 Çözümler 62 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: RX 6600 İşlemci: Ryzen 5 5500 RAM: Kingston HyperX Fury 1x16 GB Anakart: Gigabyte A320M-H PSU: NZXT C550 SSD: Samsung 970 EVO Plus 1 TB SSD2: Patriot P210 256 GB HDD: Seagate Barracuda 1 TB Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #2 Download FL Studio | Full version and Free Trial [OFFICIAL] Download the Installer for FL Studio macOS & Windows. Licensed or Trial installation. The Trial is free with no time limit. www.image-line.com
Download FL Studio | Full version and Free Trial [OFFICIAL] Download the Installer for FL Studio macOS & Windows. Licensed or Trial installation. The Trial is free with no time limit. www.image-line.com
LeqendLash Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 616 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #3 Kendi sitesinden. Ancak aşırı pahalı. Deneme sürümüyle bir şeyler yaparsın ama projeyi kaydedemiyorsun. Paran varsa ya lisans, yoksa mecburen Warez.
Kendi sitesinden. Ancak aşırı pahalı. Deneme sürümüyle bir şeyler yaparsın ama projeyi kaydedemiyorsun. Paran varsa ya lisans, yoksa mecburen Warez.
OnlyX Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 4.046 Çözümler 21 13 Ağustos 2023 #4 Eğer Google'a yazarsanız çıkar sitesi. Çeviri kullanın indirme yerini bulun zor değil. Hesap açmanız gerek ve FL Studio bedava değil.
Eğer Google'a yazarsanız çıkar sitesi. Çeviri kullanın indirme yerini bulun zor değil. Hesap açmanız gerek ve FL Studio bedava değil.
fati_mcqueen Centipat Katılım 20 Aralık 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #5 Anladım peki lisans satın alabileceğim herhangi bir yer varmı?
OnlyX Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 4.046 Çözümler 21 13 Ağustos 2023 #6 fati_mcqueen dedi: Anladım peki lisans satın alabileceğim herhangi bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Alamazsınız kaçak sitelerden alınan lisansların çoğu gerçek bile değildir aşırı pahalı çünkü Türkiye'de.
fati_mcqueen dedi: Anladım peki lisans satın alabileceğim herhangi bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Alamazsınız kaçak sitelerden alınan lisansların çoğu gerçek bile değildir aşırı pahalı çünkü Türkiye'de.
LeqendLash Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 616 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #7 fati_mcqueen dedi: Anladım peki lisans satın alabileceğim herhangi bir yer varmı? Genişletmek için tıkla... Korsana forumca her ne kadar destek vermesek de, korsan edinmekten başka şansın yok sanırım. Sorumluluk sana ait.
fati_mcqueen dedi: Anladım peki lisans satın alabileceğim herhangi bir yer varmı? Genişletmek için tıkla... Korsana forumca her ne kadar destek vermesek de, korsan edinmekten başka şansın yok sanırım. Sorumluluk sana ait.
fati_mcqueen Centipat Katılım 20 Aralık 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #8 LeqendLash dedi: Korsana forumca her ne kadar destek vermesek de, korsan edinmekten başka şansın yok sanırım. Sorumluluk sana ait. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
LeqendLash dedi: Korsana forumca her ne kadar destek vermesek de, korsan edinmekten başka şansın yok sanırım. Sorumluluk sana ait. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.