FL Studio nereden indirilir?

Arkeyn

Decapat
Daha fazla  
Merhaba FL Studio'da kendime göre müzik yapmak ve hobi olsun diye indirmek istiyorum ve şu an maddi olarak ona bütçe ayıramam ve ne kadar arasam da crack veya normal deneme sürücü hariç bir şey bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı?

Ücretsiz denemeyi kullanmak istemiyorsun, crack kullanmak istemiyorsun ve ücretli versiyonu kullanmak istemiyorsun. Bütün olasılıklar bunlar zaten. Projeyi hiç kapatmazsan ücretsiz verisyon da işini görecektir.

Ücretsiz denemeyi kullanmak istemiyorsun, crack kullanmak istemiyorsun ve ücretli versiyonu kullanmak istemiyorsun. Bütün olasılıklar bunlar zaten. Projeyi hiç kapatmazsan ücretsiz verisyon da işini görecektir.

Şöyle orada yanlış bir yazım yapmışım crack indirmeye çalıştım fakat crackli şekilde en az 20 25 video izlemişimdir hepsini denedim fakat crackli bir şekilde aktif çalısan bir şey bulamadım ücretede ayıracak bütçe yok dediğim gibi eğer çalışan crackli video ya da bir site varsa yardımcı olursan sevinirim çünkü sabahtan beri hiçbir şey işime yaramadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı