cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.711 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mart 2025 #1 Merhaba arkadaşlar. FL Studio'dan takılmalık bir brazilian beat yaptım. Ancak save alıp dosyayı açınca para istiyor. Ne yapacağım?
Merhaba arkadaşlar. FL Studio'dan takılmalık bir brazilian beat yaptım. Ancak save alıp dosyayı açınca para istiyor. Ne yapacağım?
ulasozeken Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 343 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #2 cti real dedi: Merhaba arkadaşlar. FL Studio'dan takılmalık bir brazilian beat yaptım. Ancak save alıp dosyayı açınca para istiyor. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... FL Studio ücretli bir DAW trial versiyon kullanıyorsanız dosya tekrardan açılmaz ama bir dahaki projenizi dinlemek isterseniz MP3 veya WAV olarak export alın.
cti real dedi: Merhaba arkadaşlar. FL Studio'dan takılmalık bir brazilian beat yaptım. Ancak save alıp dosyayı açınca para istiyor. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... FL Studio ücretli bir DAW trial versiyon kullanıyorsanız dosya tekrardan açılmaz ama bir dahaki projenizi dinlemek isterseniz MP3 veya WAV olarak export alın.