FL Studio xpand! 2 plugini "please locate the content file" hatası

daykenthusiast

Centipat
Daha fazla  
Selamünaleyküm. Oncelikle xpand! 2 plugini kurmaya calistigimda FL Studio algiliyor fakat xpand! 2 please locate the content file xpand2.big diyor. Bu big dosyasini vst3ye attim belgelerde yeni dosya acip attim her seyi yaptim browsea tiklayip falan da aramaya calistim fakat Big dosyasi cikmiyor, anlamis degilim. Eger bu konu hakkinda bir bilgi sahibi falansaniz Allah askina yardim edin ya.

crack yukledim bu arada

Dosya tarayıcısında tüm dosyalar seçeneği seçili değil mi? Ayrıca crack dosyasının içinde xpand2 dosyasının nereye atılması gerektiği spesifik olarak yazıyor olabilir herhangi bir readme dosyası falan mevcutsa.

Dosya tarayicisi dedigin FL Studio'nun icinde plugin arama yeriyse galiba evet, readme dosyasi falan da yok sadece 2 tane .dll ve 1 tane. Big dosyasi var.

C:\program files (X86)\air Music Technology\Xpand!2\ şu dosya yoluna hem .dll hem. Big dosyalarını atıp tekrardan find plugins der misiniz?

Durum nedir hocam, çözdük mü sorunu?

Hocam cozdum cok kolay bir cozummus xpand! 2 ekraninda browse kismina tiklayip orada. Big dosyasini acmicakmisiz direkt. Bigin oldugu dosyayi bulup onu secicekmisiz onu sectigimde duzeldi yardimin icin teşekkür ederim yine de <3

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı