Yazılım FL Studio'da %20 indirim

descian

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün sizlere harika bir indirim haberim var. Eğer siz de benim gibi müzik tutkuluysanız ve kullandığınız DAW FL Studio ise.

Şu anda FL Studio tüm versiyonlarında ağustos'un 5'ine (05/08/2025) kadar %20 indirim var.
Ben tam bugün producer Edition 4500 TL'lik alacaktım ve bugün baktığımda 3500'e inmiş ve benim için büyük bir haber bu.

Eğer siz de benim gibi beatmakerlık ve diğer şeylere ilgiliyseniz tavsiye ederim.

FL Studio nedır?
FL Studio, tamamen ayarlanabilir, kalıp desteği veren iş akışı merkezli ve nota dizicisine sahip bir yazılımdır. Yazılım, içeriğinde mıdı destekli altyapı; birçok düzenleme, miksaj ve ses kayıt birimleri barındıran, gelişmiş bir yazılımdır.

Görüşlerinizi merakla bekliyorum.

Allah seni inandırsın az önce bankaya gittim parayı attım geldiğimde 5 saat önce indirimin daha bugün başlamış olduğunu gördüm
Kullanıcı sayısı, youtbe kursları çok fazla, Türkiye'de de topluluğu var, ömür boyu güncelleme ile çoğundan çok daha iyi. Hayırlı olsun.

Lisans yenileme zamanı gelmiş, bir arkadaşım var sağlam ünlülerle çalışan iletiyorum kendisine de.

Teşekkürler.

Buyur çalışalım hocam, müziği severiz.
Ben daha yeniyim hocam 1 aylık denedim şimdi satın alıyorum. Youtube kanalı açtım 1 ayda yaptıgım beatleri oraya atıyorum şu an güzel izleniyor gibi 150 - 200 izlendi ilki benim için gayet iyi bir rakam.
ilerde beatstars'a yükleyip satmayı planlıyorum
eğer yapamazsam bile benim için çok eğlenceli bir iş arabada müziği açıyorum en azından böylelikle yaptığım işe değiyor. Ailecek eğleniyoruz

Oyun programlıyorum. Oyunda kullanılan ses efektleri, müzik gibi sesleri buradan yapabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…