Fahrenheit1 Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 37 27 Temmuz 2025 #21 FL Studio All Plugins Edition almaya gerek var mı?
N nebukanadzer Femtopat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #22 Ufukhai dedi: Türkiye Topluluğu'na nasıl ulaşabilirim. Genişletmek için tıkla... Topluluk derken kullanım açısından en popüler daw demek istedim. Bunun dışında belli bir komüniti var mı bilmiyorum.
Ufukhai dedi: Türkiye Topluluğu'na nasıl ulaşabilirim. Genişletmek için tıkla... Topluluk derken kullanım açısından en popüler daw demek istedim. Bunun dışında belli bir komüniti var mı bilmiyorum.
sansisalvokafiyesi Kilopat Katılım 30 Mart 2019 Mesajlar 375 27 Temmuz 2025 #23 Fahrenheit1 dedi: FL Studio All Plugins Edition almaya gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Açıkçası stock pluginlerinin çoğu aşırı iyi değil. İster istemez yeni VST'ler lazım olacağı için ben gerekli görmüyorum. Tabii VST'lerin fiyatlarını da göz önünde bulundurursak All Plugins Edition alıp onunla idare etmek de bir seçenek ama zor.
Fahrenheit1 dedi: FL Studio All Plugins Edition almaya gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Açıkçası stock pluginlerinin çoğu aşırı iyi değil. İster istemez yeni VST'ler lazım olacağı için ben gerekli görmüyorum. Tabii VST'lerin fiyatlarını da göz önünde bulundurursak All Plugins Edition alıp onunla idare etmek de bir seçenek ama zor.
N nebukanadzer Femtopat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #24 All Plugin ile gelecek bütün güncellemeler ve ekler de size veriliyormuş.
descian Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #25 Fahrenheit1 dedi: FL Studio All Plugins Edition almaya gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam başlangiç için producer yeterli sanırım. Eğer ilerde meslek haline dönüştürürseniz tabii ki alın. Ancak free vst lerle de götürebilirsiniz.
Fahrenheit1 dedi: FL Studio All Plugins Edition almaya gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam başlangiç için producer yeterli sanırım. Eğer ilerde meslek haline dönüştürürseniz tabii ki alın. Ancak free vst lerle de götürebilirsiniz.
737973 Decipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.260 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #26 Güzel indirim ama maalesef biz crackden devam
Fatih Yasin Söndüren Femtopat Katılım 17 Ocak 2025 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #27 keşke fl studio yerime cubase ya da ableton indirimde olsaymış
descian Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #28 Fatih Yasin Söndüren dedi: keşke fl studio yerime cubase ya da ableton indirimde olsaymış Genişletmek için tıkla... Tabii amacınıza göre değişir hocam. Ableton daha iyi ses kalitesi muhabbeti diyolardı ondan mı böyle dediniz?
Fatih Yasin Söndüren dedi: keşke fl studio yerime cubase ya da ableton indirimde olsaymış Genişletmek için tıkla... Tabii amacınıza göre değişir hocam. Ableton daha iyi ses kalitesi muhabbeti diyolardı ondan mı böyle dediniz?