aokk Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 457 Çözümler 1 Yer Aydın 30 Eylül 2023 #1 Başlıkta tam anlatamadım ama mesela EQ plugini açıyorum. Soldaki yerde lise olarak çıkıyor. Ya da channel rackte bir şeye tıklıyorum soldaki yerde direkt oynama oluyor onu nasıl kapatabilirim?
Başlıkta tam anlatamadım ama mesela EQ plugini açıyorum. Soldaki yerde lise olarak çıkıyor. Ya da channel rackte bir şeye tıklıyorum soldaki yerde direkt oynama oluyor onu nasıl kapatabilirim?
Çözüm ytwitchan 30 Eylül 2023 aokk dedi: Atıyorum hemen bir saniye. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Buradaki "Auto" seçeneği yerine herhangi birini seçin, sorun çözülecektir.
aokk dedi: Atıyorum hemen bir saniye. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Buradaki "Auto" seçeneği yerine herhangi birini seçin, sorun çözülecektir.
ytwitchan Hectopat Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 1.613 Çözümler 16 30 Eylül 2023 #2 Ekran görüntüsü atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS aokk Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 457 Çözümler 1 Yer Aydın 30 Eylül 2023 #3 ytwitchan dedi: Ekran görüntüsü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Atıyorum hemen bir saniye. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
ytwitchan dedi: Ekran görüntüsü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Atıyorum hemen bir saniye. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ytwitchan Hectopat Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 1.613 Çözümler 16 30 Eylül 2023 #4 aokk dedi: Atıyorum hemen bir saniye. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Buradaki "Auto" seçeneği yerine herhangi birini seçin, sorun çözülecektir. Artı 0 Eksi Çözüm
aokk dedi: Atıyorum hemen bir saniye. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Buradaki "Auto" seçeneği yerine herhangi birini seçin, sorun çözülecektir.
KS KS aokk Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 457 Çözümler 1 Yer Aydın 30 Eylül 2023 #5 ytwitchan dedi: Buradaki "Auto" seçeneği yerine herhangi birini seçin, sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Bayadır canımı sıkan bir olaydı, teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
ytwitchan dedi: Buradaki "Auto" seçeneği yerine herhangi birini seçin, sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Bayadır canımı sıkan bir olaydı, teşekkür ederim.