FL Studio'da bir parçayı farklı enstrümanlarla çalmak mümkün mü?

SaBenMert

Hectopat
Selamlar, hiphop beati yapmak istiyorum ve bunun icin kisa bir gitar parti yazip kaydettim ve FL Studio'ya yukledim. Aynisini FL Studio uzerinden piyanoyla calip sarkiya eklemek istiyorum ama bunun otomatik yapma yolu var mi? Sesi editleme kisminda piyanoda bir notaya bastigimda parcayi piyano seklinde caliyor ama bunu nasıl kaydetip ekleyecegim bilmiyorum programda yeniyim.

Hocam midi dosyasını birebir notalarını kopyalayıp başka enstürmana atabilirsin. Fakat WAV, MP3 gibi ses dosyalarını ise midiye çevirmen için buradakileri yapman lazım. Yeni yeni öğreniyorsanız başka konular için de yardımcı olabilirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam midi dosyasını birebir notalarını kopyalayıp başka enstürmana atabilirsin. Fakat WAV, MP3 gibi ses dosyalarını ise midiye çevirmen için buradakileri yapman lazım. Yeni yeni öğreniyorsanız başka konular için de yardımcı olabilirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

sagolun hocam bakayim simdi baska konuda bir sey olursa yazarim tekrar

yaptım ama sarkiyi baslattigimda koydugum gitar sesi iki tane geliyor ve bir tanesi sarkiyi durdurdugum halde devam ediyor ayrica channel rackta gitar sesi de gozukuyor videoda audio channel rackta gozukmuyor.

Yaptım ama sarkiyi baslattigimda koydugum gitar sesi iki tane geliyor ve bir tanesi sarkiyi durdurdugum halde devam ediyor ayrica channel rackta gitar sesi de gozukuyor videoda Audio channel rackta gozukmuyor.

Hocam gitarınız patternin içinde ve playliste Audio olarak varsa iki tane gitar sesi çıkması normal. Patternin içindekinin sesini kısarsanız sorununuz çözülür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı