atitalha Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 281 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #1 Az önce bir tane projeyi exportladım ama Kick'lerin sesi bir değişti. daha yankılı geliyor reverb varmış gibi sanki. Ama Kick'lere reverb eklemedim diğer seslerde var sadece 1-2 tane. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2025
Az önce bir tane projeyi exportladım ama Kick'lerin sesi bir değişti. daha yankılı geliyor reverb varmış gibi sanki. Ama Kick'lere reverb eklemedim diğer seslerde var sadece 1-2 tane. Yardımcı olursanız sevinirim.
trashgod Decapat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #2 Mastera reverb eklemiş olabilirsin belki. Artı 0 Eksi
KS KS atitalha Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 281 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #3 trashgod dedi: Mastera reverb eklemiş olabilirsin belki. Genişletmek için tıkla... Hayır eklememişim. Ama Kick'lerin sesini kısınca düzeldi gibi şu an daha net reveerbsiz duyuluyor. Artı 0 Eksi
trashgod dedi: Mastera reverb eklemiş olabilirsin belki. Genişletmek için tıkla... Hayır eklememişim. Ama Kick'lerin sesini kısınca düzeldi gibi şu an daha net reveerbsiz duyuluyor.
K kaandsdsdsdsds Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #4 Projeyı exportlamadan once de yankılımı yoksa exportladıktan sonramı yankı eklenıyor. Artı 0 Eksi