BatuğM53 Decapat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #1 Ben FL Studio'dan bir beat yaptım ve bu beati bilgisayarıma indirmek kaydetmek istiyorum. Nasıl yapılır? Bir bilgisi olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2023
Ben FL Studio'dan bir beat yaptım ve bu beati bilgisayarıma indirmek kaydetmek istiyorum. Nasıl yapılır? Bir bilgisi olan var mı?
2 246675 Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 3.812 Makaleler 6 Çözümler 22 8 Temmuz 2023 #2 BatuğM53 dedi: Ben FL Studio'dan bir beat yaptım ve bu beati bilgisayarıma indirmek kaydetmek istiyorum. Nasıl yapılır? Bir bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... File > Export > WAV seçin sonra Export edin. Yüksek kalite olması için 16 bit 44 KHz ile FLAC seçebilirsiniz.
BatuğM53 dedi: Ben FL Studio'dan bir beat yaptım ve bu beati bilgisayarıma indirmek kaydetmek istiyorum. Nasıl yapılır? Bir bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... File > Export > WAV seçin sonra Export edin. Yüksek kalite olması için 16 bit 44 KHz ile FLAC seçebilirsiniz.
efeleow Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 442 Çözümler 2 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Prodüktör 8 Temmuz 2023 #3 Hocam CTRL+SHIFT+R tuşuna basın sonra istediğiniz uzantıyı seçin. (önerim .wav)
BatuğM53 Decapat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #4 efeleow dedi: Hocam CTRL+SHIFT+R tuşuna basın sonra istediğiniz uzantıyı seçin. (önerim .wav) Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim 246675 dedi: File > Export > WAV seçin sonra Export edin. Yüksek kalite olması için 16 bit 44 KHz ile FLAC seçebilirsiniz.sağolasınn Genişletmek için tıkla...
efeleow dedi: Hocam CTRL+SHIFT+R tuşuna basın sonra istediğiniz uzantıyı seçin. (önerim .wav) Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim 246675 dedi: File > Export > WAV seçin sonra Export edin. Yüksek kalite olması için 16 bit 44 KHz ile FLAC seçebilirsiniz.sağolasınn Genişletmek için tıkla...