S sjland Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #1 Müzik icin hangisi daha uygundur. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2023
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.430 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 24 Şubat 2023 #2 Şaşıracaksınız ama; ikisi de müzik için.
KS KS S sjland Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #3 Single_factor dedi: Şaşıracaksınız ama; ikisi de müzik için. Genişletmek için tıkla... vay be , mukemmel cevap. Single_factor dedi: Şaşıracaksınız ama; ikisi de müzik için. Genişletmek için tıkla... abletonun fiyati pahali. fl studyonunki ucuz . Ableton arayuzü daha sade fl karisik ama 2 si arasında kaldım
Single_factor dedi: Şaşıracaksınız ama; ikisi de müzik için. Genişletmek için tıkla... vay be , mukemmel cevap. Single_factor dedi: Şaşıracaksınız ama; ikisi de müzik için. Genişletmek için tıkla... abletonun fiyati pahali. fl studyonunki ucuz . Ableton arayuzü daha sade fl karisik ama 2 si arasında kaldım
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.430 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 25 Şubat 2023 #4 sjland dedi: vay be , mukemmel cevap. abletonun fiyati pahali. fl studyonunki ucuz . Ableton arayuzü daha sade fl karisik ama 2 si arasında kaldım Genişletmek için tıkla... Menu falan zamanla alışırsınız. Hangisinin rengini beğendiyseniz onu alın.
sjland dedi: vay be , mukemmel cevap. abletonun fiyati pahali. fl studyonunki ucuz . Ableton arayuzü daha sade fl karisik ama 2 si arasında kaldım Genişletmek için tıkla... Menu falan zamanla alışırsınız. Hangisinin rengini beğendiyseniz onu alın.