Flac Kalitesinde Bir Darmaduman

Makaleler
9
Daha fazla  
Albümü ilk aldığımda WMP ile MP3 olarak 320 kbps olarak kaydetmiştim memnundum fakat daha sonra flac olarak kaydetmeyi denedim. Flac türünde bir parça MP3 türündeki tüm albümün boyutuna eşit oldu. Ses kalitesi muazzam tabiki. Kayıtta EZ CD Audio Converter kullandım.

d6ec65f528dd8a836876c91cd682b91f.png

Aynen bu tür kaliteli müzikleri kaliteli bir ses sistemi ve kaliteli ses kartıyla dinlemek gerekiyor. Zaten normal kullanıcı için satılan kulaklıklar 16 kHz ve üstünü veremiyor. Normal kulaklıkta çok üst frekansları duymak mümkün değil.

Albümü ilk aldığımda WMP ile MP3 olarak 320 kbps olarak kaydetmiştim memnundum fakat daha sonra flac olarak kaydetmeyi denedim. Flac türünde bir parça MP3 türündeki tüm albümün boyutuna eşit oldu. Ses kalitesi muazzam tabiki. Kayıtta EZ CD Audio Converter kullandım.

Eki Görüntüle 3966

Eki Görüntüle 3966
Çok merak ettim dinleme şansım var mı, zahmet olmazsa Gönül ister parçasını mail olarak atabilir misin? ertugrulyazarel@yahoo.com

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı