Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.340 Makaleler 4 Çözümler 39 8 Ocak 2022 #11 Onatygt dedi: Fark fiyatla pek alakalı değil, daha çok kullanılan ekipmanın kalitesi ve okuma aralığı ile alakalı. Genişletmek için tıkla... Kalite de dolaylı yoldan fiyatla alakalı bir yerde Katılıyorum tabii kastettiğim oydu. Ben elimdeki kulaklıklarla farkı anlayamıyorum mesela.
Onatygt dedi: Fark fiyatla pek alakalı değil, daha çok kullanılan ekipmanın kalitesi ve okuma aralığı ile alakalı. Genişletmek için tıkla... Kalite de dolaylı yoldan fiyatla alakalı bir yerde Katılıyorum tabii kastettiğim oydu. Ben elimdeki kulaklıklarla farkı anlayamıyorum mesela.
Onatygt Kilopat Katılım 27 Ağustos 2018 Mesajlar 997 Çözümler 4 Yer İstikbal göklerdedir! M.Kemal ATATÜRK Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ocak 2022 #12 Evil Belief dedi: Kalite de dolaylı yoldan fiyatla alakalı bir yerde Katılıyorum tabii kastettiğim oydu. Ben elimdeki kulaklıklarla farkı anlayamıyorum mesela. Genişletmek için tıkla... O konuda haklısınız. Ne yazık ki ekonomi yüzünden 16 dolar olan kulaklık bizde 250TL bandına geliyor. Ama dediğiniz gibi kaliteli bir sistemde okunan ses dosyasının kayıt kalitesi direk hissediliyor.
Evil Belief dedi: Kalite de dolaylı yoldan fiyatla alakalı bir yerde Katılıyorum tabii kastettiğim oydu. Ben elimdeki kulaklıklarla farkı anlayamıyorum mesela. Genişletmek için tıkla... O konuda haklısınız. Ne yazık ki ekonomi yüzünden 16 dolar olan kulaklık bizde 250TL bandına geliyor. Ama dediğiniz gibi kaliteli bir sistemde okunan ses dosyasının kayıt kalitesi direk hissediliyor.