Peki başka özel baskı yaptırabileceğim bir yer var mı? Dediğim gibi beyazlaşma yapmayan.Şikayetvar'daki yorumlar pek de parlak görünmüyor, beğenmedim.
Biz arkadaşlarla 3 kişi aldık. Ben özel sipariş ettim gayet iyi geldi. Arkadaşların kılıfları hatalı geldi iletişime geçtik yenilerini gönderdi. Bence al.Özel baskı yapmayı düşünüyorum. Kılıfların baskısının kalitesi nasıl? Sürtünmeden dolayı aşınma oluyor mu? (Beyazlaşıyor mu yani?) Sertliği nasıl?
Hocam Samsung A35 için beyaz renkte baskı yaptırtmak istiyorum da özel siparişte aşağı da iPhone modelleri hariç beyaz baskı yerine ona yakın bir renk yapıldığı söyleniyor. Siz ne renk baskı yaptırdınız? Bir de kaç günde geldi kılıfınız?Biz arkadaşlarla 3 kişi aldık. Ben özel sipariş ettim gayet iyi geldi. Arkadaşların kılıfları hatalı geldi iletişime geçtik yenilerini gönderdi. Bence al.
siyah yaptırdım beyaz hakkında bilgim yok. eğer hafta içi sipariş verirseniz 3-4 güne gelir.Hocam Samsung A35 için beyaz renkte baskı yaptırtmak istiyorum da özel siparişte aşağı da iPhone modelleri hariç beyaz baskı yerine ona yakın bir renk yapıldığı söyleniyor. Siz ne renk baskı yaptırdınız? Bir de kaç günde geldi kılıfınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.