Enis Uzan Hectopat Katılım 4 Temmuz 2014 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2015 #1 Merhabalar, Windows 8.1 olan bilgisayarıma format atamıyorum. Daha önceden aynı flaş bellek ile format attım. Boot menüsünden flaş belleği seçmeme rağmen format başlamıyor direk bilgisayar açılıyor. Sorun nedir acaba?
Merhabalar, Windows 8.1 olan bilgisayarıma format atamıyorum. Daha önceden aynı flaş bellek ile format attım. Boot menüsünden flaş belleği seçmeme rağmen format başlamıyor direk bilgisayar açılıyor. Sorun nedir acaba?
B Black114Star Hectopat Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2015 #2 Gereksiz Mesajlar Aynı sorun bende de var. Ben daha önce hiç format atmadım fakat bugün atayım dedim, aynı şekilde bilgisayar açılıyor seçmeme rağmen.
Aynı sorun bende de var. Ben daha önce hiç format atmadım fakat bugün atayım dedim, aynı şekilde bilgisayar açılıyor seçmeme rağmen.
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2015 #3 USB belleği nasıl hazırladınız? Sisteminiz nedir?