Flash belleğe oyun Setup'u kurup oynamak

St. Emil

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben her bilgisayarda flash kullanarak oyun açmak istiyorum ama o bilgisayara kurmak yerine flash üstünde oyunumun setupunu kurmak istiyorum. Yani depolama alanı o bilgisayar değil de flashtan kullansın isterim, ki ben oyunu flaştan oynayabileyim. Bunu nasıl yapabilirim? Oyunum Postal 2'dir.

Flash'ın kaç gb depolama alanı var?
Oyunu orjinal mi yükleyeceksin?

Bazı oyunlar flashtan oynamaya izin verirken bazıları C: de ihtiyaç için dosya vs oluşturabilir ilk setupta.

Oyunum 5 GB boyutunda ve Flaşım 128 GB boyutunda. Zaten içinde setupu var oyunun ama ben onu flaşta kurmak istiyorum.
Setup dosyası ile kurulum yaparken C:/program files vs kısmında Flashta oluşturduğun klasörü seç.

Ya da C yi sil flash ne ise o harfi yaz.

Flaşım 128 GB boyutunda. Zaten içinde setupu var oyunun ama ben onu flaşta kurmak istiyorum.
Setup kısmında Directory: diye bir kısım bulunur bu kısımda C:/... yazar onu flashın bulunduğu konum olarak yani artık oyunu nereye yüklemek istiyorsan ona göre ayarlarsın flasha kurulmuş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…