zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.215 Makaleler 2 Çözümler 16 14 Ekim 2022 #11 Okula götürülüp tahtaya takılan flash belleklerin virüs kapmama ihtimali yok zaten.
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #12 zKEBAB dedi: Okula götürülüp tahtaya takılan flash belleklerin virüs kapmama ihtimali yok zaten. Genişletmek için tıkla... Buna Önlem almıştım. tahtaya USB disk security kurmuştum Sadece Autorun silmesine rağmen hiçbir zararlı tahtaya gelmemişti.
zKEBAB dedi: Okula götürülüp tahtaya takılan flash belleklerin virüs kapmama ihtimali yok zaten. Genişletmek için tıkla... Buna Önlem almıştım. tahtaya USB disk security kurmuştum Sadece Autorun silmesine rağmen hiçbir zararlı tahtaya gelmemişti.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.744 Makaleler 2 Çözümler 14 14 Ekim 2022 #13 EMİR37 dedi: Tahtada bulunduğu için sürekli bulaşıyordur çünkü zararlı tahtada aktif KVRT indirip taratsaydınız keşke ben öyle tahtadaki zararlıyı temizlemiştim. Genişletmek için tıkla... Bizim bilgisayar laboratuvarımız vardı. Bütün gün orada olduğumuzdan ve USB ile aktarım olurken bulaşıyordu. Evde ESET temizliyordu virüsü.
EMİR37 dedi: Tahtada bulunduğu için sürekli bulaşıyordur çünkü zararlı tahtada aktif KVRT indirip taratsaydınız keşke ben öyle tahtadaki zararlıyı temizlemiştim. Genişletmek için tıkla... Bizim bilgisayar laboratuvarımız vardı. Bütün gün orada olduğumuzdan ve USB ile aktarım olurken bulaşıyordu. Evde ESET temizliyordu virüsü.
metin2oynuyorum Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.502 Makaleler 3 Çözümler 5 14 Ekim 2022 #14 Arkadaşlar dosyaları kurtardım ve belleği biçimlendirdim sonra da taradım bir sıkıntı yok herkese teşekkür ederim
Arkadaşlar dosyaları kurtardım ve belleği biçimlendirdim sonra da taradım bir sıkıntı yok herkese teşekkür ederim