Cyduss Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #11 Emre SÜRER dedi: Anladığım kadarıyla bunu istemiyor arkadaş. Direk USB üzerinden açmak istiyor Windows'u. Genişletmek için tıkla... Yok ben videodaki gibi istiyordum galiba tam anlatamadım kusura bakmayın.
Emre SÜRER dedi: Anladığım kadarıyla bunu istemiyor arkadaş. Direk USB üzerinden açmak istiyor Windows'u. Genişletmek için tıkla... Yok ben videodaki gibi istiyordum galiba tam anlatamadım kusura bakmayın.
SARAÇLI Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.917 Çözümler 18 Yer Balıkesir 6 Haziran 2021 #12 Cyduss dedi: Yok ben videodaki gibi istiyordum galiba tam anlatamadım kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... 8 / 16 GB yeterli olur hocam.
Cyduss dedi: Yok ben videodaki gibi istiyordum galiba tam anlatamadım kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... 8 / 16 GB yeterli olur hocam.
Flakko Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 794 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #13 ISO dosyası yazmak değil. SSD'ye kurduğumuz Windows'u USB'ye kuracak böyle anladım. En az 128 GB lazım.
ISO dosyası yazmak değil. SSD'ye kurduğumuz Windows'u USB'ye kuracak böyle anladım. En az 128 GB lazım.