Flash belleği FAT32 yapma

Buyrun bu da Windows 10 usb kurulum videosu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilgisayarıma format atacağım Usb Bellek aracılığıyla. NTFS ile yapabilir miyim?

Bilgisayarıma format atacağım Usb Bellek aracılığıyla. NTFS ile yapabilir miyim?
Format atıcağın kısmı okumamışım, UEFI bir sistemin boot edebilmesi için sanırım fat32 şart.UEFI kuracaksan fat32, eski sistem kuracaksan NTFS.Ama UEFI kuracağın için fat32 yapmalısın.

Rufus veya Win32 Disk imager ile biçimlendirdiğinde zaten otomatik NTFS olsa bile fat32 şeklide de biçimlendiriyor diye biliyorum.

Rufus veya Win32 Disk imager ile biçimlendirdiğinde zaten otomatik NTFS olsa bile fat32 şeklide de biçimlendiriyor diye biliyorum.

Çok soru sordum ama cevapladığınız için teşekkür ederim

Son düzenleme:
Şöyle ki CMD ile şu adımları izleyerek yapabilirsin.
CMD'yi yönetici olarak çalıştı>diskpart yaz>list disk yaz>daha sonra flashını çıkan listede bul yanında yazan numarayı başına sel disk ekleyerek yaz örnek: Sel disk X>clean yaz>create Partition primary yaz>format quick fs=FAT32 yaz>active yaz>assign yaz. İşlem bu kadardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…